Jump to content

Denisa

Administrator

Denisa last won the day on January 15

Denisa had the most liked content!

Community Reputation

6,956 Excellent

7 Followers

About Denisa

 • Rank
  Luv ts!

Contact Methods

Profile Information

 • Country
  Romania
 • Gender
  Female
 • City:
  Timisoara

Recent Profile Visitors

16,228 profile views
 1. Denisa

  Aotw #71 - Votare

  Aotw #71 -> v1: v2: v3: v4: v5: Succes participanților, start vot !
 2. Denisa

  Aotw #71

  Tema ediției #71 : Personaje Marvel Tema aleasă de : @LyooN Avatarul trebuie să contină "AOTW #nr" + watermark-ul comunității. Lucrările trebuie trimise prin PM: @Denisa Titlul pm-ului să fie AOTW ! Premiu: 50 rep. Regulament AOTW
 3. Denisa

  Aotw #70

  Lucrarea 1: @LyooN Lucrarea 3: @Denisa Egalitate, 3 voturi. Tinând cont ca au fost 2 premii: un joc steam / 7 zile premium și a fost egalitate, poți să îți alegi premiul și tema. Felicitări tuturor participanților. Vă așteptăm la ediția următoare. Mulțumim celor care au votat.
 4. Denisa

  Aotw #70

  v1: v2: v3: v4: v5: Succes participantilor, start vot !
 5. Denisa

  Cereri Avatar

 6. Denisa

  | ShowCase | — ᴊᴀᴄᴋᴀʟ

  Te inteleg si imi pare rau, insa am sters toate creatiile care au continut reclama, chiar nu doresc sa creez un precedent. Reclama nu este permisa indiferent de cunoscuta sau nu este comunitatea. Esti fondator acolo, deci ar trebui sa stii cum functioneaza treaba asta. Bun venit.
 7. Denisa

  Cereri Avatar

  1. Nu ai link de la ultima cerere pentru ca au fost probleme cu back-ul. 2. Nu lucram pe poze deja editate. 3. In ultima cerere nu ai purtat avatarul nici macar o zi, ceea ce mi se pare lipsa de respect atat fata de mine, cat si fata de cei care isi dau interesul sa iti (va) faca creatiile, dar am zis sa nu te trec direct la restricted users si am lasat-o asa. Este timpul nostru, daca intentionezi sa iti bati iar joc de munca noastra, poti cere t/c. 4. Ai 12 ore sa schimbi poza sau sa iti alegi o tema.
 8. Denisa

  Ce melodie asculti acum?

 9. Denisa

  Cerere Semnatura

 10. Denisa

  Aotw #70

  Tema ediției #70 : Winter Tema aleasă de : @Denisa Avatarul trebuie să contină "AOTW #nr" + watermark-ul comunității. Lucrările trebuie trimise prin PM: @Denisa Titlul pm-ului să fie AOTW ! Premii: 7 zile premium + un joc steam cu valoarea între 5-10 euro. Regulament AOTW
 11. Denisa

  Anunțuri #AOTW

  În cadrul acestui topic, se vor posta anunțurile făcute pentru competiția AOTW. // Din pacate, acest concurs a avut o perioadă de inactivitate. Este timpul sa "reînviem" această secțiune, deci vă aștept ! Concursul se va relua de la ediția #70, cu următoarele precizări: 1. Citiți regulamentul. 2. Va fi premiată o singură lucrare. 3. Premiile vor fi diferite în fiecare săptămână.
 12. Denisa

  Regulament AOTW

  REGULAMENT AOTW: Toate avatarele trebuie realizate DOAR in Photoshop, iar fișierul PSD trebuie păstrat. Dimensiunea avatarelor este de 150x300x sau 150x250x Orice creație care nu respectă dimensiunile cerute, nu va fi luată în considerare. Avatarul trebuie să conțină "AOTW #nr" + watermark-ul comunității. Avatarul nu trebuie să conțină numele autorului. Participanții nu au voie să folosească avatarul decât după încheierea votului, participanții nu au voie să posteze avatarul în niciun portofoliu și nici nu au voie să facă reclamă acestuia. Participanții la concurs nu au voie să se voteze. Nu aveți voie să cereți voturi, cei care sunt prinși că cer voturi la prieteni/useri vor fi excluși și nu vor mai avea dreptul sa părticipe la AOTW. Fiecare membru poate vota. Dacă nu se vor strânge minim 3 lucrări, concursul se va anula în saptămâna respectivă. Lucrările (Avatarul + PSD) se vor trimite prin PM organizatorului. (@Denisa) Toate creațiile vor fi verificate , în cazul în care în PSD nu se văd MODIFICĂRI semnificative alea stock-ului original , creația nu va fi luată în considerare. În fiecare zi de Luni începe câte o ediție de AOTW, iar până la sfarșitul zilei de Vineri creațiile trebuie predate. Creațiile care sunt trimise după ziua a 5-a, nu se vor lua în considerare. Sâmbătă și Duminică sunt zilele de vot.
 13. Denisa

  Restricted Users

  1. WillSmith. - permanent
×