Jump to content

*Cum sa downloadezi mai repede de pe internet*


Bubuiee

Recommended Posts

1. Verfica pentru inceput viteza conexiunii tale de internet . Aceasta poate fi testata aici .  Daca aveti router , salvati-va datele si actualizati firmware-ul . 

 

2. Inainte de a porni orice proces de dowlaod , ar fi bine sa realizati o defragmentare a computerului , sa rulati un registru cleaner , dar si sa folositi un TCP Optimizer . 

 

3. Inchide orice program de care nu ai nevoie atunci cand incepi procesul de dowlaod . Iti va ajuta computer-ul sa-si gestioneze mai bine resursele pentru transferul de date . Ba chiar este de preferat sa faci acest lucru atunci cand nu ai nevoie de calculator . 

 

4. Prioritizeaza dowload-urile . Descarca mai intai materialele pe care le vrei urgent . Informatiile de care nu ai nevoie imediat este de preferat sa le pornesti mai tarziu , de preferat dupa finalizarea proceselor pornite anterior . Cu cat descarci mai multe documente deodata , cu atat mai lent se va incheia activitatea . 

 

5. Incearca sa pornesti dowload-urile in momente diferite ale zilei . Cu cat descarca mai multe persoane acel material , cu atat il vei obtine mai greu . Spre exemplu , daca te gandesti sa vizionezi un film seara , atunci cand ajungi acasa , este de preferat sa pornesti procesul de dimineata , cand cei mai multi sunt la serviciu . 

 

6. Instaleaza Dowload Accelerator . Acest program optimizeaza capacitatile de dowload ale calculatorului tau . Nu doar ca va creste viteza de descarcare , ci te va ajuta sa gestionezi mai bine documentele noi . Un alt program eficient este si Orbit . 

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Toate aceste programe maresc viteza de raspuns dintre provider si placa ta de retea, nu maresc deloc viteza de download. Din moment ce in contract este stipulat o anumita viteza download, pai cu aia ramai.

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...