LondoN eXtream 110 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 Nume : AlexNick : dK^aL3XVârstă :12Motiv : Imi place comunitateam si vreau sa o ajut sa se dezvolte cat mai mult.Adresa de contact : alex.alex0201Timp alocat forumului : 2-3-4 H [in weekend si mai mult.]Ce secţiuni doreşti să moderezi? AMXMODXDe ce ai ales aceste sectiuni? Pentru ca sunt foarte priceput si pasionat de AMXMODX [scripting]De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Pentru ca imi place, in sfarsit , am gasit o comunitate cu mai multi oameni care se dedica popularii ei, nu doar 1-2-3Ai mai moderat pe IPB?DaCe înţelegi prin "Post hunt"? Posturi facute aiurea!Ce înţelegi prin "Dublu post"? Post unul dupa altul.Ce înseamnă "Warez"? Continut piratat.Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe For Work [ +18 ]Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? Post hunt = Vaneaza posturile si Off topic se abate de la subiect.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Postarea de Pluginuri/Addonsuri create de mine Ai citit regulamentul forumului ? Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 2, 2014 Share Posted December 2, 2014 S-au schimbat conditiile de acceptare a moderatorilor. http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/8739-recrutari-moderator-model-cerinte/ Conditii : Minim 60 de zile in comunitate. Varsta minima de 16 ani ! Minim 100 posturi pe forum. Scriere corecta din punct de vedere gramatical. Ai avut moderator , 0 activitate si ai luat remove. Ai facut cerere de absenta , insa nu ai fost absent pe toata perioada cat ai avut acces. # Respins 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts