Minnie 4,304 Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 # In acest topic este vorba doar de echipele de fotbal, nimic altceva . In fiecare saptamana, voi adauga 3 echipe de fotbal . Voi trebuie sa alegeti una dintre ele si sa argumentati de ce acea echipa . Dupa ce ati ales, asteptati pana voi posta eu alte echipe . Echipele de fotbal sunt : Rapid Steaua Bucuresti Dinamo Model de postare : Echipa aleasa : De ce aceasta echipa ? : # Raspunsul meu : Echipa aleasa : Rapid De ce aceasta echipa ? : Pentru ca iubitul meu e rapidist, si trebuie sa tin obligat fortat cu acea echipa ) . * ATENTIE ! - Nu postati exemple precum am postat eu . Ma refer la intrebarea " De ce aceasta echipa ? " . - Nu faceti spam sau offtopic . - Argumentati corect raspunsul final . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asus 178 Posted December 6, 2014 Share Posted December 6, 2014 (edited) Echipa aleasa : Dinamo De ce aceasta echipa ? : In primul rand tin cu Dinamo, iar in al doilea rand, cu siguranta vor face "o figura frumoasa" (asa cum zic fotbalistii) cu Astra Giurgiu, in ciuda calitatii lotului si a situatiei financiare. Auu Auu Auu ) @Edit: Am avut dreptate, a batut Astra cu 6-1 ) Edited December 6, 2014 by Asus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted December 7, 2014 Share Posted December 7, 2014 Echipa aleasa : Steaua De ce aceasta echipa ? : Deoarece din cele 3 echipe ii singura care o castigat , desi nu tin cu Steaua. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Echipa aleasa : Dinamo De ce aceasta echipa ? : Pentru ca sunt dinamovist si imi place galeria lor la fiecare meciuri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 15, 2014 Author Share Posted December 15, 2014 Echipa castigatoare este : Dinamo Urmatoarele echipe de fotbal sunt : Poli Timisoara Barcelona Arsenal 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Echipa aleasa : Poli Timisoara , cea din liga a4a De ce ? : Pentru ca sunt fan. Este prima echipa la care am vazut un meci pe stadion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Echipa aleasa : Barcelona De ce aceasta echipa ? : Imi place cum joaca aceasta echipa de fotbal din Spania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maluma 86 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Echipa aleasa : Barcelona De ce aceasta echipa ? : Este o e chipa de fotbal foarte buna are jucatori de clasa mondiala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 26, 2014 Author Share Posted December 26, 2014 Echipa castigatoare este : Barcelona Urmatoarele echipe de fotbal sunt : Liverpool Chelsea Italia 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Echipa aleasa : Chelsea De ce?: Este mai buna decat celelalte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionutl 1 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 chipa aleasa : steaua De ce aceasta echipa ? : este echipa mea preferata ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atius 0 Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Echipa aleasa : ChelseaDe ce?: Au un parcurs excelent in Premier League. si unul dintre cei mai buni antrenori din lume. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted December 28, 2014 Share Posted December 28, 2014 (edited) Echipa aleasa : ChelseaDe ce?: Este o echipă puternică Edited December 28, 2014 by revan Link to comment Share on other sites More sharing options...
CronoST 13 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Echipa aleasa : LiverpoolDe ce?: O echipa de traditie , cu cei mai frumosi suporteri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 Echipa castigatoare este : Chelsea Urmatoarele echipe de fotbal sunt : Bayern Munchen Lyon Arsenal Londra 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Echipa Aleasa ?: Aici pentru mine ii clar : Bayern Munchen . De ce? : Imi place aceasta echipa de prin 2000, am si o cana cu ea. . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asus 178 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Echipa: Arsenal De ce? Cine ar crede ca poti face performanta cu o echipa de pustani ? Venger a reusit sa faca asta, motiv pentru care iubesc aceasta echipa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CronoST 13 Posted March 9, 2015 Share Posted March 9, 2015 Echipa Aleasa ?: ArsenalDe ce? : Pur si simplu , imi place aceasta echipa ,cum a zis si Asus "Cine ar crede ca poti face performanta cu o echipa de pustani" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts