Jump to content

Cerere Designer myCro [ ACCEPTAT ]


myCro

Recommended Posts

Nume : Andrei
Nick : myCro
Vârstă : 19
Motiv : Comunitate ce pare ok, momentan sunt inca la inceput, am fost invitat sa fac cerere, sper sa fac o alegere buna venind cu pretentia de a detine acest grad aici
Adresa de contact : mycrocs95@yahoo.com
Timp alocat forumului : suficient

 

De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 an si 7 luni

De ce te-am alege pe tine ? : fiindca altu mai bun rar exista

De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Ma consider suficient de bun in domeniu, cu o experienta ok, din pacate mare majoritate din ea doar pe stock-uri, dar sunt sigur ca pe o comunitate de gaming asta nu este o problema, sunt destul de cunoscut in lumea virtuala (ma pot lauda ca am fani, chiar foarte multi :)) !), sunt potrivit unui astfel de grad, sunt omul potrivit unei comunitati ce are pretentii numai pentru lucruri bune. Vin cu gandul de a face ceva, imi cam este dor de un astfel de grad, invitatia lui cristi venind chiar la momentul potrivit (daca ma contacta acum ceva vreme foarte probabil sa il fi refuzat).

Experienta [ Creatii ] : TAIC2ro.pngu9hho3u.pngEL3LelY.png 

uKNF3tq.pngigzVr4G.pngDIueRQv.png
X5M6LQX.pngXa9ieKr.pngcyCPZ3l.png
09nVX9e.pnguxwDicy.png
 
Sp21KAK.png
 
Am si alte lucrari, imi e sila sa postez acum, acestea sunt cele mai recente (bineinteles fara reclama, daca ar fi sa spun un numar aproximativ de lucrari facute in total ar fi cateva mii, inca nu am atins cota 10.000 dar nu mai e mult :)).
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...