foo 119 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Nume: foobona Grad dorit: Administrator Unique ID: /U89n+izGMZbO1l4Vwhwbj04Cc8= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 Administrator in nici-un caz . Administrator au cei care sunt Administratori pe forum, si cei care se ocupa de moderarea TS-ului pe forum si pe server . Daca esti de-acord cu M pentru inceput, imi spui, daca nu asta e . Esti de cateva zile in staff, mai lasa sa treaca timpul . Te astept cu un raspuns . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
foo 119 Posted December 14, 2014 Author Share Posted December 14, 2014 Buna, "Administrator au cei care sunt Administratori pe forum" - aceasta regula nu s-a aplicat si in cazul lui "da_silva" Poti inchide topicul,nu mai am nevoie de Administrator/Moderator. Multumesc, foobona. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted December 14, 2014 Share Posted December 14, 2014 si cei care se ocupa de moderarea TS-ului pe forum si pe server . Cred ca partea asta nu ai mai citit-o . Te rog sa te uiti la sectiunea TS si sa vezi cine modereaza pe acolo, dupa mai vorbim . Nu bate apropoul la da_silva fiindca nu eu i-am acceptat cererea, chiar si el a spus-o pentru a evita vorbele rele . T/C . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts