RF*DreamKiller 37 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Nume : Viorel Nick : DreamKillerVârstă : 18Motiv : Imi place muzica.Ma relaxeazaAdresa de contact : skype=viorelillTimp alocat forumului : 2-5 ore...timpul e dusmanul principal al fiecarui omCe secţiuni doreşti să moderezi? : TIMP LIBER - DIVERSE -social-MuzicaDe ce ai ales aceste sectiuni? :Imi place foarte mult muzica.De ce doreşti să moderezi în această comunitate? : Deoarece este o comunitate mare,respectabila si serioasa.Ai mai moderat pe IPB? : DaCe înţelegi prin "Post hunt"? : Post facut degeabaCe înţelegi prin "Dublu post"? : un post facut de doua ori. Ce înseamnă "Warez"? : Piratat(ilegal)Ce înseamnă "NSFW"? : not safe for workCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? : off-topic e un post pe langa subiect,iar post hunt este doar de umplutura,irelevant.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? : Vreau sa impart gusturile mele la muzica. Ai citit regulamentul forumului ? : Da. P.S. :Daca vreti,pot posta si cateva topicuri pe zi la sectiunea STEAM-Reviews.Am experienta in Reviews.Doar daca vreti,eu accept sa moderez si acest topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Ok de la mine ai un :pro: Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuZu 965 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Iti poti incepe activitate si fara sa deti acest grad, cu timpul sigur vei beneficia de el prin munca depusa. Aceasta este parerea mea ,acum sa vedem ce spun colegi 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Pe sectiunile pe care le-ai ales sunt de parere ca are cine sa aibe grija de ele. Iti propun sa te axezi pe sectiunile unde moderatorii "dorm" AMXMODX , IT etc. Te stiu de ceva timp si stiu ca esti si de incredere. De la mine pro ! Bafta. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RF*DreamKiller 37 Posted December 16, 2014 Author Share Posted December 16, 2014 (edited) BlackPearl,multumesc de sustinere. ZuZu,ai dreptate,la acest lucru nu m-am gandit.Adica ar fi de folos comunitatii,insa imi era teama sa nu zica cineva : "Ai gradul potrivit pentru a posta"?S-a mai intamplat pe o comunitate,in trecut...dar in prezent,voi fi activ pe comunitatea aceasta.Sper sa avem un succes cat mai mare pe comunitate,sa ne extindem si sa ajungem in varf. @Silviu,multumesc.Inca ai incredere in mine.Persoanele ca tine ma fac sa fiu optimist. Edited December 16, 2014 by DreamKiller Nu trebuie sa postezi dupa fiecare parare, asteapta raspunsul unui administrator. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LighT 203 Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Acceptat.Moderator pe subforumul "Muzică".Succes! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts