Minnie 4,304 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Nume : Andreea - DenisaNick : MinnieVârstă : 20 de ani . Motiv : Imi place sa ma joc cu PS-ul atunci cand am timp liber, indiferent de cum iasa poza respectiva, eu tot imi continui treaba . Adresa de contact : Y!M - minnie.cs16 STEAMID - minnie091Timp alocat forumului : Pai mai tot timpul, doar cand vine vorba de schimbul de dupamasa, atunci nu prea am timp deloc de forum . Intru pe forum in timpul pauzelor, dar nu prea am ce sa fac de pe telefon si in 10-20 de minute cat am eu pauza . Acum cum sunt in concediu, sunt cam toata ziua pe forum, insa as opta cam pentru 4-5 ore pe zi cand incep munca . De cat timp lucrezi in Photoshop ? : N-am foarte mult timp . Am lucrat si acum 1 an, insa m-am lasat si m-am reapucat acum cand am venit pe aceasta comunitate . De ce te-am alege pe tine ? : Pentru ca, probabil va voi fi de ajutor . De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Fiindca vreau sa invat mai multe, vreau sa fac parte si din echipa voastra . Experienta [ Creatii ] : PORTOFOLIU si PS : Multumesc indiferent de decizie . 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 Eu sunt PRO chiar daca mai ai de multe de invatat (ca oricare dintre noi). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted December 26, 2014 Share Posted December 26, 2014 # Acceptata. T/c 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts