Andii 11 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 (edited) Edited January 1, 2015 by Andii 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andii 11 Posted January 1, 2015 Author Share Posted January 1, 2015 (edited) Ma scuzati pentru x2. Cateva din creatiile mele. Pareri ? Edited January 1, 2015 by Andii 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted January 1, 2015 Share Posted January 1, 2015 (edited) Ți-am mai zis și îți m-ai zic încă o dată,ai niște lucrări superbe Felicitările mele,mă bucur că ai venit în comunitatea noastră Edited January 1, 2015 by revan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 2, 2015 Share Posted January 2, 2015 Andiiiii ><… Ma bucur sa te vad aici ! Esti si vei ramane designer-ul meu preferat ) . Te descurci excelent ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andii 11 Posted January 2, 2015 Author Share Posted January 2, 2015 Multumesc frumos . Mai noi, mai vechi : Liberi sa le purtati. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RauLZEW 4 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 (edited) ANDIIII :X , My FRIEND Sunt ZEKEN Mersi ca mi-ai zis ca esti aici )) , am facut si eu cont P.S : dupa parerea mea esti cel mai bun designer pe smudge , si pe stock-uri :** . Te astept cu creatii mai noi . Edited January 3, 2015 by RauLZEW 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ADdvencer 55 Posted January 3, 2015 Share Posted January 3, 2015 Reusite avatarele si smodge-ul [ ca deobicei ) ] ( te astept cu o parere si pe la mine ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Oooo, Andii, bun venit ! Imi place ultima creatie pe render, acele culori ros-verzui, si se potriveste si background-ul cu renderul. Imi plac si avatarele si semnaturile. Bravo, tine-o tot asa. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Avatarele sunt bunicele insa toate sunt fara text :* pune si cu text sa vedem cu te descurci la alegerea textului. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Frumoase lucrari totusi Ysay ramane designeru meu preferat .... poate pe viitor daca te descurci bine in AE o sa fac cerere semnatura si as vrea sa vad un batle intre tine si Ysay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted January 4, 2015 Share Posted January 4, 2015 Dude ) fiecare se leaga de lucarile din domeniu in care se pricepe , so eu ma leg de astea... In primu rand de ce este asa multa culoarea in semnatura , ar trebui sa fie numai albastru.Apoi nu ai facut nici un pic de flow cu c4d , le-ai pus acolo sa fie , nu tu nimic pe ele , sursa de lumina , umbre chestii nimic 0.Daca chiar vrei sa faci ceva pe render trebe tutoriale dude ca fara ele nu faci nimic.Aici nu e ca si la avatare. La cealalata semnatura nici nu vreau sa incep. Orcum ai prins ideea , bafta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andii 11 Posted January 4, 2015 Author Share Posted January 4, 2015 Avatarele sunt bunicele insa toate sunt fara text :* pune si cu text sa vedem cu te descurci la alegerea textului. Am sute de avatare cu text, dar contin reclama.. Frumoase lucrari totusi Ysay ramane designeru meu preferat .... poate pe viitor daca te descurci bine in AE o sa fac cerere semnatura si as vrea sa vad un batle intre tine si Ysay Am lucrat o buna perioada si in AE, dar acum nu mai am timpul necesar... Liberi sa le purtati. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndreeA! 8 Posted January 13, 2015 Share Posted January 13, 2015 Frumoase!! keep on! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maNGusTa 2 Posted February 6, 2015 Share Posted February 6, 2015 Beautiful work ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts