JeNeSuisPasCharlie 0 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Nick-ul cu care jucai : Je Ne Suis Pas Charlie! Adresă contact : privata, nu o fac publica. IP-ul / Steam ID-ul : STEAM_0:1:87400900 Server : Mix.Rangfort.ro Motivul : M2 Data + ora primirii banului : Acum Adminul care te-a banat : MAI0RCIQ Dovada : http://imgur.com/zV0VFmB,AaGn0Po,L08fWec,cHIpQXy Descriere: Jucam si eu mix, odata in viata cand pe Rangfort sunt cativa playeri. Intra acest mai0rciq, dracu stie cine e, si incepe sa dea restart-uri in mijlocul fiecarei runde de warm. Ba ca a murit, ba ca a fost afk. Cine e el? marele admin prost? claw a vazut si el cum facea omul asta, cum suferea. Cere playeri si baneaza 2 ore pe motive de cacat, doar ca i-am spus verde in fata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ai primit ban 120min de la el deoarece ai vorbit urat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeNeSuisPasCharlie 0 Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Si totusi , prietene, el ca face abuz de rr, in mijlocul rundei ? Normal ca te enervezi , cand vezi cum sufera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Ia vezi sa iti moderezi putin comportamentul fata de echipa serverului sa nu iei permanent banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
JeNeSuisPasCharlie 0 Posted January 17, 2015 Author Share Posted January 17, 2015 Ia vezi sa iti moderezi putin comportamentul fata de echipa serverului sa nu iei permanent banu Pai, prietene, tu daca ai fii in mijlocul rundei, de 10 ori, si s-ar da restart de atatea ori ti-ar conveni? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavrk 193 Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Am rezolvat treaba cu adminul reclamat. Topic closed. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts