Alexandru 39 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 (edited) Nume : AlexandruNick : AlexandruVârstă : 23Motiv : Vreau sa revin in echipa , dupa o lunga perioada in care nu prea am avut timp de lumea forumului .Adresa de contact : staff.europa [ Y / M ] & mrhitman3 [ STEAM ] Timp alocat forumului : 1-2 ore probabil , depinde si de programul meu de munca ! Ce secţiuni doreşti să moderezi? Oriunde este nevoie , exceptand PS. De ce ai ales aceste sectiuni? Cred ca sunt "priceput" )De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Cum va spuneam si mai sus , vreau sa revin .Ai mai moderat pe IPB? Da , desigur !Ce înţelegi prin "Post hunt"? Post inutilCe înţelegi prin "Dublu post"? Post facut unul dupa altul .Ce înseamnă "Warez"? Site-uri piratate [ Oricine stie asta ] .Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe From Work [ La fel ] !Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? post-hunt reprezinta un post facut fara rost, iar off-topic reprezinta un post facut pe langa subiect !Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Primul meu plan este sa fiu acceptat, apoi vom vedea ! Ai citit regulamentul forumului ? Da. Multumesc ! Edited January 23, 2015 by Alexandru Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Am vazut ce ai citit regulamentul. Daca il citeai stiai ca nu este permis sa scri cu, culori toata cererea. Cu, culori scri atunci cand vrei sa scoti in evidenta o mica idee, nu toata cererea. Daca ai revenit, eu zic sa-ti incepi si activitatea pe forum la sectiunile respective. Contra. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Iti dau un PRO pentru sectiunea AMXMODX deoarece este nevoie de activitate acolo si totusi citeste regulamentul forumului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 # Acceptat pe sectiunea AMXMODX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts