PuStOaICa 110 Posted March 4, 2014 Share Posted March 4, 2014 Hei, azi este ziua "taticului" (administratorului) nostru Kurtos! Cu ocazia zilei lui de nastere, haideti sa ii uram si noi un calduros la multi ani, sa fie sanatos, iubit, fericit si sa aiba parte de tot ceea ce isi doreste! Azi ai mai pasit o treapta, iti dorim sa mergi cat mai mult pe drumul vietii.O zi din an este a ta, si pentru ca e a ta, este cea mai frumoasa, asa ca uita de tot, uita de toate grijile, ocupa-te doar de tine,de ziua ta sa o faci cat mai frumoasa , sa te simti bine. Vrem sa ne traiesti multi multi ani! Sa ne fii "tatic" ) in continuare, mult timp de acum incolo, sa ai grija in continuare de RANGFORT, sa ajunga cat mai sus!! Iti multumim si te iubim pentru ceea ce faci pentru RANGFORT, alaturi de celalti administratori. La multi ani!! :*:* 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PusTiuNew 144 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani,Kurtos !!! Maine (6 martie) este si ziua mea . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
K!DaZz 0 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani Kurtos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandru 39 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani , sa fii iubit si sanatos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
sHd 7 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani nebunule ) , astept berea aia maine Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla 3,551 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La mulţi ani prietene ! Să fii sănătos, să ai parte de tot ce-ţi doreşti în viaţă. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZuZu 965 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani kurtos sa fi sanatos 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
*SPYK3--HD* 855 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani!! Sa ai parte de tot ce iti doresti!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ecstasy 38 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 LA MULTI ANII!!! SA AI SANATATE SI TOT CE ITI DORESTI p.s chiar daca esti rau cu mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
samson_bestia 1 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 la multi ani frate !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La multi ani batrane, sa fii sanatos si iubit 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest RcL Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Ui ma la el:> Are si el zi de nastere:)).... La multi ani tata:* .Sa te loveasca binele din toate partile .La multi ani incaodata!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NO EXIT 14 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La MULTI ani bro sa fi sanatos!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
abdi 53 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 frate sa ai parte de tot ce'ti doresti in viata,si multa sanatate 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoMaNya What 15 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 LA MULTI ANI KURTOS!! MULTA SANATATE SI NOROC! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibster 176 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 Va multumesc. Azi de ziua mea am avut si putin ghinion, n-am mai prins check-in-ul la aeroport deschis, asa ca a trebuit sa ma intorc inapoi de unde am plecat. Undeva prin aprilie sau sfarsitul lui martie voi fi in tara. Va pupa tata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuStOaICa 110 Posted March 5, 2014 Author Share Posted March 5, 2014 Pff, nu voiam sa ai nici un pic de ghinion azi de ziua ta:p dar se mai intampla :* nu-i nimic ) te asteptam cu drag!! :* muuuah:* Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,911 Posted March 5, 2014 Share Posted March 5, 2014 La Multi Ani si sa ai parte de tot cea ce iti doresti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tibster 176 Posted March 6, 2014 Share Posted March 6, 2014 Va multumesc inca o data. Au trecut 20 de primaveri de cand m-am nascut. Frumos, nu? Se poate inchide TOPIC-ul pentru ca data de 5 a trecut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts