ionut fcsb 0 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nume : ionut lascuNick : virus Vârstă : 14 Motiv : Doresc sa ajut forumul prin dezvoltarea acestei categoriiAdresa de contact : ionutlascu270Timp alocat forumului : 7/8 h pe zii De ce secţiuni doreşti să te ocupi ? AMXMODX Resurse CS:GO Ce site-uri de resurse accesezi ? Diverse Cât timp poţi aloca upload-ului de resurse ? 5/6 h Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanBv 106 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Contra! Vreau sa ai mai multa activitate pe sectiunile dorite si sa dai dovada ca meriti asta, nu numai sa postezi niste mape, asta se poate face si fara grad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/13900-cerere-resurce-ionut-respins/ Am exact aceeasi parere ca data trecuta. Pe langa asta ai ceva probleme cu gramatica. # Contra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut fcsb 0 Posted March 18, 2015 Author Share Posted March 18, 2015 Nu te supara ca te contrazic dar am vazut cva ce tu nu ai vazut in aceasta categorie ! 1.unu zicea ca da addons doar sai dea add pe mess! U ce zici trebuia dat t/c? Eu zic ca da pt ca nu a respectat modelul de postare addons Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 Nu te supara ca te contrazic dar am vazut cva ce tu nu ai vazut in aceasta categorie ! 1.unu zicea ca da addons doar sai dea add pe mess! U ce zici trebuia dat t/c? Eu zic ca da pt ca nu a respectat modelul de postare addons Nu mai da reply dupa fiecare persoana . Topicuri facute in ultimile minute si luate copy-paste -> http://rangfort.ro/forum/index.php?/forum/47-pluginuri/, pe langa asta PLUGIN se scrie PLUGIN , nu PLUGHIN. Nici macar nu ai citit regulamentul. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted March 18, 2015 Share Posted March 18, 2015 # Contra. Eu nu sunt cu tine , nu cred ca meriti grad , pe simplu fapt ca dai Copy/Paste si nu este munca ta. Măcar dacă te inspiri , scrie TU tot de mana , si nu mai da copy-paste . Dacă scrii tu de mana nu-ti va atrage nimeni atenția , ca nu gresesti cu nimic. Uitate tu la mine , eu stau si scriu manual , si am N topicuri. Si nu mi-a zis nimeni din Staff ca fac copy/paste. Deci contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ionut fcsb 0 Posted March 19, 2015 Author Share Posted March 19, 2015 Oameni buni dc am schimbat asa rar culoarea si ziceti ca e copy paste nu o sa mai dau reply Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 19, 2015 Share Posted March 19, 2015 # Respins. Ti-am zis sa nu mai faci reply dupa fiecare persoana, problema ta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts