Valentin T. 14 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Nume : ValentinNick : LegendaruLVârstă : 18Motiv : Țin mult la acest forum și aș vrea să îl ridicăm cât mai sus.Adresa de contact : skype - valentin-tean / Y!M LegendaruL737Timp alocat forumului : 4-6 ore. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 3 Luni De ce te-am alege pe tine ? : Fiindcă pot ajuta categoria Design cu ce știu eu mai bine. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Doresc să fiu Designer , deoarece âmi place să lucrez în Photoshop și să experimentez. Experienta [ Creatii ] : Pot spune că ma descurc destul de bine . http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/14254-portofoliu-legendarul/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Space. 475 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 PRO, unele lucrari sunt foarte reusite, la altele textul nu se potriveste, ultimul avatar cu twitch ti-a iesit bine. Bravo ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 # Pro, insa te-as ruga sa nu fii ca toti ceilalti care si-au " jurat " loialitatea insa au facut cererea doar pentru a obtine culoarea de design . Succes . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 Pro sper sa fii activ . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 21, 2015 Share Posted March 21, 2015 # Acceptat. Lasa AE-ul si apuca-te sa inveti cum sa pui un font corect in functie de stock-ul ales. Daca nu stii de unde sa te apuci, cere sfatul unuia dintre designerii. Daca nu vei progresa in aceasta privinta, vei primi remove. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts