eL DrAg0 931 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nume : Catalin Nick : eL DrAg0Vârstă : 20 aniMotiv :Activitatea e cam scazuta la sectiunea Design,m-am gandit ca impreuna am putea face activitatea sa creasca.Adresa de contact :Y!M : samuel_catalinTimp alocat forumului : 2-3 ore De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 an De ce te-am alege pe tine ? : O persoana serioasa si cu bun simt. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Pentru ca imi place sa lucrez in photoshop si imi face placere sa contribui la ridicarea forumului. Experienta [ Creatii ] : portofoliu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Mie 1 imi plac lucrarile tale. Pro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Nu mai gandii asa, ca daca apare o persoana noua in staff, gata, totul se schimba, start of something new . Cand vrei sa te implici undeva, o faci din placere, nu pentru ca acolo lipseste ceva sau alte chestii . Deasemenea, te descurci si chiar stii cum sa aranjezi un avatar / o semnatura . Succes, ai PRO de la mine . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 22, 2015 Share Posted March 22, 2015 Motiv :Activitatea e cam scazuta la sectiunea Design,m-am gandit ca impreuna am putea face activitatea sa creasca. E scazuta din cauza ca nu sunt cereri, la fiecare cerere facuta sunt cel putin 3 creatii din partea designerilor. Sper sa nu fii si tu unu din ala care raspunde la 1-2 cereri si pe urma isi i-a talpasita. ( am avut destui din aia ) # Acceptat. Spor. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts