6neXus9 11 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Nume : DanielNick : neXusVârstă : 14 aniMotiv : Imi place foarte mult sa lucrez in PS si AE Adresa de contact : skype:nexus269 ; mess: own728Timp alocat forumului : cat de mult pot ( 3-4 ore zilnic ) De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 4 luni si ceva De ce te-am alege pe tine ? : Sunt serios in ceea ce fac si sunt sociabil De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Vreau sa-mi expun lucrarile si sa imi fac si prieteni noi Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/14545-portofoliu-nexus/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Imi plac lucrarile tale, insa mai ai de lucrat la text, culoare . Fiecare merita o sansa atat de a invata cat si de a face parte din ceva ce poate-si doreste cu adevarat . # Pro & Succes . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Pro si de la mine, imi plac unele lucrari, daca vei fi acceptat ma astept sa progresezi cu timpul. Bafta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 Ai pus cam putine lucrari dar sunt bunicele, PRo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted March 28, 2015 Share Posted March 28, 2015 De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Vreau sa-mi expun lucrarile si sa imi fac si prieteni noi Asta nu este nici pe departe un motiv, dar in fine. Ai probleme la text si sper sa lucrezi la acest aspect. # Acceptat, insa esti in perioada de proba, am ceva restrictii in privinta ta. Esti nou venit si majoritatea care au venit, au si plecat si uitat de grad. Sa speram ca nu esti ca una dintre acele persoane. Spor ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts