iCloudz 0 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 (edited) Nume : AndreiNick : iCloudzVârstă : 15 ani.Motiv : Vreau sa ridicam forumul acesta pentru ca are niste servere de CS minunate.Adresa de contact : speedy_andrei26 skype.Timp alocat forumului : Depinde de timpul pe care-l am, in general 5-6 ore pe zi. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : De 2-3 luni. De ce te-am alege pe tine ? : Fiindca pot ajuta categoria Design. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Doresc sa fiu Designer, deoarece imi place sa lucrez în Photoshop si sa invat mereu lucruri noi. Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/14836-portofoliu-icloudz/o sa dau update in fiecare zi la el. Edited April 3, 2015 by iCloudz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Asa cum si tu incerci sa oferi " sfaturi " celor care tu crezi ca au nevoie, asa iti ofer si eu un sfat . Nu te mai crede atat de priceput in ceea ce faci, si nu mai critica persoanele dupa prima impresie . Sunt designeri pentru ca fiecare incepe cu inceputul . Nu cred ca au fost reclamatii de la membrii precum ca nu le-au placut nici-un avatar / semnatura , etc . Deasemenea daca tu crezi ca ei au fost acceptati ca designeri doar pentru a avea culoarea respectiva, te inseli amarnic . Daca tu crezi ca poti face mai bine, iti ti parerile pentru tine, nu le expui in vazul tuturor. Fiecare lucra in felul lor, nu poti convinge o persoana sa lucre la fel ca tine . Eu sunt contra, fiindca nu-mi plac genul de persoane cum esti tu . O seara faina . PS : Cand vei incerca sa-ti vezi de " sfaturile " tale, poate ma voi razgandii in legatura cu raspunsul meu . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eL DrAg0 931 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Contra,ai inceput cu stangul criticand membrii din staff,nu avem nevoie de o asa atitudine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted April 3, 2015 Share Posted April 3, 2015 Nu vad nimic spectaculos in creatiile tale, un efect si un text pus. Din ceea ce zice Min + Drago nici atitudinea ta nu este prea "spectaculoasa". Nu am nevoie de alte pareri. Revin-o cu o alta cerere atunci cand o sa te hotarasti sa incepi cu dreptul. # Respins. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts