Jump to content

Cerere desinger stefan3534 [ RESPINS ]


stefan3534

Recommended Posts

Nume :Razvan
Nick :stefan3534
Vârstă :19
Motiv :iubesc forumul
Adresa de contact :bacanu_stefan14@yahoo.com messengear
Timp alocat forumului :4,5 ore

 

De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 5 luni

De ce te-am alege pe tine ? : am experienta

De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : imi place mult acest grad si iubesc forumul acesta

Experienta [ Creatii ] :http://i.imgur.com/yma9T54.jpg, http://i.imgur.com/3SWqHkh.jpg, http://i.imgur.com/N6Cd1OQ.png, http://i.imgur.com/b6yVsya.jpg,

http://i.imgur.com/sxrJBmf.jpg,http://i.imgur.com/GnrnAcg.jpg,http://i.imgur.com/XSrcRkW.jpg,http://i.imgur.com/gT13okV.jpg,http://i.imgur.com/a4EtXMa.jpg,http://i.imgur.com/LIOMquz.jpg,http://i.imgur.com/A8m6hbw.jpg,http://i.imgur.com/xqbPmCJ.jpg,http://i.imgur.com/XCVRBqu.jpg,http://i.imgur.com/vVHENEF.jpg,http://i.imgur.com/CK0ez3u.jpg,http://i.imgur.com/pJ0DY0C.jpg

Edited by stefan3534
Link to comment
Share on other sites

Contra,lipsa de seriozitate,nici macar nu ai portofoliu ca eu si ceilalti designeri sa ne putem forma o idee despre tine,despre cum lucrezi.

 

EDIT: Vad ca ti-ai editat postul cu cateva...cum sa le numesc...chestii pe care cred ca le-ai luat in graba de pe google,nu au legatura cu design-ul,dimensiuni,etc.Raspunsul meu e tot contra.

Edited by eL DrAg0
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Contra . La varsta ta, mi-ar fi rusine sa plagiez lucrarile altora . Sa arunc niste " chestii" , cum a spus colegul meu .

 Atunci cand aplici pentru un grad, nu este nevoie doar de creatii, performanta,etc . Este nevoie si de mentalitate, comunicare, respect . Sa stii sa formulezi niste idei, sa-ti expui dorintele  . Daca tu nu stii sa te respecti pe tine insuti, nu vei respecta pe nimeni . Trebuie sa stii sa apreciezi .

 

Din ceea ce ai spus tu aici - > 

 

 


 

De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : imi place mult acest grad si iubesc forumul acesta

tiind sa cred ca, " culoarea " este viata ta . La varsta ta, ar trebuii sa stii sa-ti construiesti o viata, sa incepi sa inveti din ea cate ceva, si sa lasi plagiatul deoparte . 

 

 

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...