KRIMEX 32 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Nume : Lucian Nick : KRIMEX Vârstă : 17 Motiv : Lucrez in photoshop de placere si as dori sa impart si altora creatiile mele . Adresa de contact : KRIMEX_CS16 Timp alocat forumului : 1-2 ore De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 4-5 luni De ce te-am alege pe tine ? : O fire intelegatoare, pana la bunul simt. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : As dori acest grad sa dau culoare membrilor din aceasta comunitate. Experienta [ Creatii ] : Creatii. Edit: Am discutat cu anumite persoane si am decis sa nu dau "cioara din mana, pe cea de pe gard" Edited April 17, 2015 by KRIMEX 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 De ce ai vrea sa faci parte dintr-un staff intr-o comunitate pe care tu o consideri si citez dupa cuvintele tale "O comunitate plagiata ." ? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Eu una as fi de-acord cu acceptarea lui . Are ceva experienta in PS, timp mi-a spus pe steam ca-si poate face mai mereu + ca-l stiu de ceva vreme si stiu cam ce-l poate capul. E genul de persoana care spune totul verde-n fata . Insa, ii dau dreptate si Denisei . Nu s-a plagiat nimic, toate comunitatiile arata cam la fel, asa ca no offence . Ca sunt topicuri asemanatoare, e ok, insa important este continutul, sa fie folosit cu alte cuvinte . Daca sunt titluri asemanatoare, asta nu inseamna ca si persoana e asemanatoare . Fiecare persoana isi ia munca-n serios in felul lui . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eL DrAg0 931 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Il stiu de mai mult timp,lucrarile sunt bunicele,mai trebuie lucrat putin la text,dar stiu ca o sa se remedieze.Cu cat mai multi cu atat mai bine.PRO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 (edited) Daca le-am dat o sansa si celorlalti îi putem da si lui. Sunt pro,cu mici probleme la text. Edited April 17, 2015 by Revv 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Pro si de la mine, cred ca va face treaba buna. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Pro creatile tale sunt bunicele iar comunitatea noastra nu e plagiata dimpotriva a fost copiata de altii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted April 18, 2015 Share Posted April 18, 2015 Sa zicem acceptat. T/c 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts