xRoby 7 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 (edited) Salut. Am deschis acest topic pentru a va arata cum se fura conturile de steam in ziua de azi si cum sa va feriti de hackeri. In ultima perioada tot mai multi prieteni se plang ca li s-a furat contul de steam . Desigur , daca esti putin inteligent il poti recupera (un tichet la steam cu poza ca primesti e-mail-uri de la steam si/sau o poza cu profilul steam + inca niste detalii (o sa deschid un topic in care o sa va arat cum ar trebui sa arate acet tichet) . Si mie mi-a fost furat contul , dar nu de hackeri , ci de un copil disperat care m-a fraierit cu niste gift-uri . Anyway , cam asa procedeaza hackerii folosind trojanele : Prima data iti vor da add cateva persoane sau una (de exemplu pe mine m-au adaugat 4 persoane). Mi-am dat seama din prima ca erau hackeri deoarece aveau profilele private... Dupa cateva zile incep sa-ti dea mesaje cu " Hello. Exchanged for my items - si un link" Sau cu diferite skin-uri cs go sau dota . Tu vei da click si vei fi directionat catre un site unde va incepe automat o descarcare . De exemplu la mine : SA NU DATI CLICK PE CE ATI DESCARCAT !!!! . Daca sunteti atenti este un fisier .scr si uitati ce zice google despre aceste extensii : https://blog.malwarebytes.org/fraud-scam/2014/11/rogue-scr-file-links-circulating-in-steam-chat/ Daca nu ati inteles ce am vrut sa zic , va las si un mic video : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e6nodrZdO4A BAFTA ! Edited May 4, 2015 by LucHyan Citește regulamentul ! Ai grija la Bold ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRJ 61 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Mi s-a intamplat si mie ... exact la fel .. si primesc tot felul de linkuri in mesaje . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hhhhammond 32 Posted May 4, 2015 Share Posted May 4, 2015 Eu n-am mai acceptat cereri de prietenie de cateva luni =)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
xRoby 7 Posted May 4, 2015 Author Share Posted May 4, 2015 Securizati-va contul cum trebuie , faceti poze si tot ce trebuie ca nu se stie ce se poate intampla Eu de exemplu il am pe telefon si nu are cum sa-l "ghiceasca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vampire Andy 229 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 (edited) Sa te invat cum am procedat de nu mai primesc dereri de la aceste persoane . Am trimis un mic ticket la Steam Support sa blockeze aceste persoane ( sa nu mai primesc cereri de la cei cu level 0 la steam ) si asa este . De acum stau linistit Mesajul trimis la support : I recive everyday about 20 - 50 friendship request from persons with steam level 0 and private profile . I know is a bot wich spam me . I block every friend request like this but i still recive . Is there a way to stop recive these requests ? I can block level 0 friends requests ? With respects , Andy Edited May 5, 2015 by Blue97 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
utzu 50 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Securizati-va contul cum trebuie , faceti poze si tot ce trebuie ca nu se stie ce se poate intampla Eu de exemplu il am pe telefon si nu are cum sa-l "ghiceasca" Majoritatea celor ce trimiti tampenii de gen au Nivel 0 la steam (deci sunt usor de depistat si le dati block) Ei trimit un anumit link, iar daca dai click e o poza care se descarca automat (nu are voie sa faca asa ceva fara sa intrebe) deci iti dai seama imediat ca e un keylogger undercover. Iar apoi e un .exe daca instalati puteti sa va dati deja alert la steam sa il recuperati Concluzie: Aveti grija ce link-uri accesati, mai ales de la cei ce iti trimit pe steam si orice ar fi o poza iti cere sa o salvezi nu se salveaza singura deci mare atentie! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted May 5, 2015 Share Posted May 5, 2015 Eu as mai zice o chestie, am vazut pe unele profiluri de steam comentarii facute de acesti hackeri in care erau link-uri cu asa zisele poze. Tocmai deaia ar fi bine sa numai permiteti oricarui sa comenteze pe profilul vostru, de exemplu mie imi pot lasa comentarii doar Prieteni. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted May 6, 2015 Share Posted May 6, 2015 Salut. Am deschis acest topic pentru a va arata cum se fura conturile de steam in ziua de azi si cum sa va feriti de hackeri. In ultima perioada tot mai multi prieteni se plang ca li s-a furat contul de steam . Desigur , daca esti putin inteligent il poti recupera (un tichet la steam cu poza ca primesti e-mail-uri de la steam si/sau o poza cu profilul steam + inca niste detalii (o sa deschid un topic in care o sa va arat cum ar trebui sa arate acet tichet) . Si mie mi-a fost furat contul , dar nu de hackeri , ci de un copil disperat care m-a fraierit cu niste gift-uri . Anyway , cam asa procedeaza hackerii folosind trojanele : Prima data iti vor da add cateva persoane sau una (de exemplu pe mine m-au adaugat 4 persoane). Mi-am dat seama din prima ca erau hackeri deoarece aveau profilele private... Dupa cateva zile incep sa-ti dea mesaje cu " Hello. Exchanged for my items - si un link" Sau cu diferite skin-uri cs go sau dota . Tu vei da click si vei fi directionat catre un site unde va incepe automat o descarcare . De exemplu la mine : SA NU DATI CLICK PE CE ATI DESCARCAT !!!! . Daca sunteti atenti este un fisier .scr si uitati ce zice google despre aceste extensii : https://blog.malwarebytes.org/fraud-scam/2014/11/rogue-scr-file-links-circulating-in-steam-chat/ Daca nu ati inteles ce am vrut sa zic , va las si un mic video : https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=e6nodrZdO4A BAFTA ! .src este o extensie de tip keylogger care inregistreaza orice tastezi tu pe calculator gen: emailuri parole conturi bancare Dupa ce persoana care ti-a trimis acel fisier .src el va verifica logurile din calculatorul tau si se va folosi de ceea ce are nevoie in general unii il folosesc pentru Steam sau email-uri importante care pot contine conturi bancare online / paypal si asa mai departe. Aveti grija la ceea ce descarcati si ce descarcati ca nu veti ramane doar fara contul de Steam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LondoN eXtream 110 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Cine ar fi asa 'inteligent' sa intre pe un site cu malware? Sau sa iee un fisier de nici 1 MB...? [keylogger] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted May 7, 2015 Share Posted May 7, 2015 Ce era de zis , s-a zis , asa inchid topicul ca poate o dam in off-topic. Voi mai da BUMP la topic ca sa nu se duca in jos. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts