BlackPearl 1,867 Posted May 10, 2015 Share Posted May 10, 2015 RangFort # Romania Tutoriale Hardware & Software Salutare comunitate revin astazi cu un tutorial destul de simplu cel putin in ceea ce ma priveste pe mine si acesta consta in cum defragmentam o partitie , ei bine pentru mine este destul de simplu si voi explica cum sa procedam urmand pasii urmatori! Primul pas mergem in My Computer si acolo vom gasi partitiile care le avem sau cel putin in cazul meu singura partitie care o am adica C: Pasul doi: Selectam partitia dorita , dam click dreapta pe partitie si selectam Properties dupa care ne va aparea o fereastra si mergem la Tools odata ajunsi la Tools selectam Defragment now... Pasul trei: Selectam direct Defragment disk deoarece va incepe analizarea disk-ului automat dupa care cand va termina analizarea sa va defragmenta disk-ul in cazul in care este necesar. Dupa cum observati in imagini eu am deja setata defragmentare automata in fiecare Miercuri la ora 1:00 aceasta optiune inainte o dezactivam deoarece foloseam programul Advenced System Care dar am intalnit unele probleme ca acel program are conflicte cu VAC SYSTEM de la Steam Community deci pentru cei care jucati Dota 2 , CSGO s.a.m.d nu va sugerez acel program. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts