Parvu 4 Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 (edited) Nume : MadalinNick : ParvuVârstă : 17 ani Motiv : Doresc sa ajut la dezvoltarea comunitatii Adresa de contact : PM / skype : soft.Timp alocat forumului : 3-4 ore zilnic De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 luna De ce te-am alege pe tine ? : Pentru ca fiecare merita o sansa. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Doresc sa va ajut , nu spun ca fac mare lucru din photshop dar ma descurc cat de cat sa ajut la creeati pentru membrii comunitatii , de accea doresc sa devin designer. Experienta [ Creatii ] : P.S. Le-am pus pe aceastea deoarece am vazut cerere de avatar a lui @Vallentin si am zis ca sa fac si eu ,dar nu am postat ca nu am voie , si ii le-am dat prin PM. @EDIT: Ysay@cRisti te rog , nu mai spune slabe , eu zic ca pentru 2 luni , sunt bine la acest nivel ,in fine decizia voastra , cum considerati ca lucrez. Edited June 2, 2015 by Parvu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 De la mine ai un pro, imi place stilu tau. Succes ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,913 Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Pro si de la mine 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Creatiile sunt slabute,Contra. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eL DrAg0 931 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Contra,lucrarile sunt slabe,lucrezi de 2 luni si vrei designer? Axeaza-te pe blur,text,lasa efectele deoparte deocamdata. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Eu zic PRO. Oricine merita o sansa, indiferent de sansele pe care le are, insa pentru inceput chiar e ok cum lucrezi, insa incearca sa te axezi si pe ceea ce au spus colegii mei de mai sus . 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Pro și de la mine chiar dacă m-ai ai probleme la text și blur,aceste lucruri se pot remedia pe parcurs. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 E parerea lui si are dreptate, lucrarile sunt slabe si daca lucrezi de 2 luni, o redimensionare si un font trebuia sa stii deja. Am invatat PS intr-o saptamana / 2, Minnie tot cam pe acolo i-a luat, deci in 2 luni trebuia sa fi la alt nivel. Iti accept cererea, insa esti in perioada de proba, daca in 2 saptamani nu faci progrese in ceea ce priveste redimensionare / font / border si nu ai activitate, o sa te astept cu o alta cerere peste inca alte 2 luni. Nu o lua in nume de rau, dar degeaba zici ca lucrezi DOAR de 2 luni ( 2 luni e mult, mai ales daca deschizi PS-u macar 10 minute pe zi ) si ca un sfat: lasa efectele in AE ca momentan nu este cazul. Daca vrei sa progresezi, asculta de ce ti-au zis persoanele mai sus ca nu vorbesc aiurea. # Acceptat. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts