haij 169 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Cineva se baga singur admin pe serveru meu care e rezolvarea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted June 3, 2015 Share Posted June 3, 2015 Cineva se baga singur admin pe serveru meu care e rezolvarea ? Nu am inteles mare lucru, insa banuiesc ca adminul il ai pe steam. Ei bine, poti sa pui parola si chiar daca iti copiaza steamid-ul nu poate intra ca ii va cere parola. Pe server-ul de respawn, adminele care sunt pe steam, pana si slot-urile sunt puse cu parola, tocmai pentru a evita problema care o ai tu acum. Exemplu. "STEAM_0:0:123456" "PAROLA" "abcdefghijklmnopqrstu" "ca" Link to comment Share on other sites More sharing options...
haij 169 Posted June 3, 2015 Author Share Posted June 3, 2015 Cred ca asta era problema mersi ! EDIT: Se poate da T/C http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/17179-tutorial-cum-sa-scapi-de-admini-fantoma/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts