Jump to content

[RF] Cum putem afisa mod Hibernate ca buton Power Default in Start Menu Windows 7


BlackPearl

Recommended Posts

Foarte multi utilizatori Windows obisnuiesc sa treaca sistemul in modalitatea Hibernate inloc sa dea shutdown acestuia, motivul principal fiind continuarea lucrului lasat in momentul deschiderii calculatorului ( documentele si aplicatiile folosite vor fi deschise, iar utilizatorul nu va fi nevoit sa le initializeze din nou ).

De asemenea, uneori bootarea Windows-ului poate dura destul de mult timp, in timp ce modalitatea Hibernate se trezeste mai rapid.

Majoritatea utilizatorilor de Windows 7 deja stim ca optiunile Power pot fi accesate usor din Start Menu la fel ca si in versiunile anterioare de Windows iar butonul afisat default in acesta este Shutdown.

Uneori se poate intampla din graba si/sau greseala ca in loc sa selectam Hibernate din meniul drop-down afisat langa butonul Shutdown sa dati click direct pe Shutdown astfel incat sa pierdeti ore intregi de lucru sau in cel mai bun caz sa cautati si sa redeschideti toate fisierele si aplicatiile necesare atunci cand veti reporni Windows-ul.

Pentru a evita astfel de probleme sau in cazul in care doriti sa aveti access mai rapid la Hibernate aveti posibilitatea ca in locul butonului Shutdown sa afisati optiunea Hibernate ca buton Power in Start Menu.

Pentru a face acest lucru urmam pasii urmatori.

 

  • Dati click dreapta pe Taskbar si selectati Propietes din meniul afisat.
  • Din fereastra afisata dati click pe tab-ul Start Menu.
  • In dreptul Power button action selectati Hibernate/Sleep din meniul drop-down si dati click pe Apply urmat de OK

NeVGaq5.jpg

 

Dupa ce ati urmat pasii de mai sus rezultatul ar trebui sa fie urmatorul in Start Menu.

 

VjIMe4k.jpg

 

Sursa ~ Stealth ~

  • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...