Jump to content

[RF] Cum putem crea o imagine customizata pentru Windows 7


BlackPearl

Recommended Posts

Daca doriti sa creati o imagine custom de instalare pentru Windows 7, nu este neaparat necesar sa folositi versiunea Enterprise a acestui sistem de operare, majoritatea metodelor de crearea imaginilor de instalare customizate pentru Windows 7 implica folosirea acestei versiuni inclusiv metodele prezentate Microsoft.

Mult mai simplu este sa folositi o aplicatie third-party cum ar fi → RTse7enLite ← care permite crearea unei imagini customizate Windows 7 din orice editie a acestui sistem de operare.

 

RTse7enLite este o aplicatie freeware care permite utilizatorilor sa customizeze si sa includa tweak-uri in imaginea de instalare Windows 7.

 

De ce anume avem nevoie:

 

  • O imagine de instalare .iso a oricarui editii de Windows 7 ( aici gasiti cum puteti instala orice editie de Windows 7 doriti din orice imagine de instalare a acestui OS )
  • RTse7enLite x32 sau x64 in functie de arhictetura sistemului operativ folosit. ( Aplicatia o gasiti Aici )

Odata ce v-ati asigurat ca detineti o imagine .ISO care sa functioneze corect lansati aplicatia RTse7enLite, dati click pe butonul Browse si selectati imaginea de instalare, apoi selectati si locatia unde va fi salvata imaginea custom.

OPwODIK.jpg

 

Dupa selectarea locatiei unde va fi salvata imaginea custom va dura cateva minute pana cand aplicatia va incarca imaginea .iso!

In fereastra care va aparea dupa incarcarea imaginii de instalare, aveti posibilitatea sa modificati limba default pentru sistemul de operare ( alegeti limba din meniul drop-down din dreptul Change UI language ).

RTULbXy.jpg

 

Dati click pe Task in meniul afisat in partea stanga a ferestrei, aici puteti alege ce sa customizati la imaginea de instalare.

Puteti selecta ca acesta sa contina si aplicatii custom ( precum aplicatiile continute de OEM-uri, bifand optiunea Integration ), tweak-uri, customizari de aspect si desigur daca doriti ca imaginea sa fie bootabila sau nu.

9Hs1rxH.jpg

 

Dupa ce ati terminat de configurat imaginea de instalare, dati click pe butonul Make .ISO, apoi asteptati ca imaginea sa fie creata.

RpiYvbV.jpg

 

Nota: Aplicatia RTse7enLite este compatibila si cu sistemul de operare Windows Vista.

 

~Sursa Stealth~

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...