Jump to content

Google a anuntat Android M


iNfusioN

Recommended Posts

Ieri seara a avut loc conferinta anuala Google I/O unde compania a anuntat, pentru inceput, viitoarea versiune de Android, notata cu litera M. Acesta nu aduce, cel putin deocamdata, schimbari pe partea de interfata grafica, insa se canalizeaza pe modificari menite sa faca experienta de utilizare mult mai buna. 
 
Printre imbunatatirile semnificative aduse de Google M putem enumera urmatoarele:
 
Google Now On Tap. Desi e o functie un pic freaky, aceasta permite scanarea informatiilor dintr-o aplicatie si afisarea de card-uri specifice Google Now cu acestea.
 
https://youtu.be/DnZn4iLiB2k - Click pentru introducere !
 
Permisiuni mai usor de inteles. Google Android M va avea un alt sistem de permisiuni. Nu vei mai fi intrebat la instalarea aplicatiei la ce vrei sa-i permiti acesteia accesul, ci pe masura ce aceasta va avea nevoie de acces la o resursa vei fi intrebat. Mai mult, vei putea vedea o lista cu toate aplicatiile care au acces la o anumita functie.
 
Durata mai mare pentru baterie si USB Type-C.  Android M va sti cand telefonul nu este utilizat, datorita functiei Doze, si va intra intr-o stare mai puternica de deep sleep, reducand consumul de energie. Mai mult, acesta va fi compatibil 100% cu USB Type-C, USB-ul reversibil.
 
La Google I/O au mai fost lansate si alte lucruri interesante, dar vom reveni despre ele in alte articole.

 

https://youtu.be/XZvqQ4xK1R8 - Click pentru beneficiile Android M !

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...