Jump to content

Cum sa rezolvam problema relocarii automate a cursorului in Windows 7


BlackPearl

Recommended Posts

Anumite branduri de laptopuri (mai ales Sony, HP si Dell) prezinta o problema cel putin iritanta pentru utilizatorii sistemelor de operare Windows 7, si anume relocarea automata a cursorului in timpul tastarii unui text (nu conteaza unde tastam, poate fi vorba de Microsoft Office, de un client de chat sau de un browser) pe alte randuri, sau chiar pe acelasi rand, cu cateva cuvine mai inapoi, sau in interiorul unor cuvinte deja scrise. Din cauza acestei probleme, atunci cand nu suntem atenti si continuam sa tastam, putem scrie texte carora ulterior nu le mai intelegem semnificatia (scrise intr-o limba noua, inventata ad-hoc de catre cursorul mouseului).

 

LVF8alh.jpg

 

Aceasta problema, cu care se confrunta destul de multi utilizatori ai brandurilor de laptopuri amintite mai sus (si ai sistemului de operare Windows 7), apare din cauza Touchpad-ului (chiar daca acesta nu este atins, nici macar accidental, in timpul tastarii), iar solutia cea mai simpla pentru aceasta este folosirea unei aplicatii third-party, numita TouchFreeze.

 

TouchFreeze este o aplicatie gratuita care dezactiveaza automat Touchpad-ul laptopului imediat ce incepeti sa tastati. Prin dezactivarea touchpad-ului, se evita relocarea automata a cursorului mouseului in timpul scrierii unui text.

 

lCKbRKc.jpg

 

Aplicatia nu necesita configurare si ruleaza in background. In cazul in care doriti sa inchideti aplicatia, dati click-dreapta pe iconita acesteia in systray si selectati Exit. Pur si simplu.

 

TOVbsFH.jpg

 

Download TouchFreeze → Click

 

~Sursa @Stealth~

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...