Jump to content

Windows 10 Preview Build 10166 pentru PC este Disponibil la Download


BlackPearl

Recommended Posts

Windows 10 Preview Build 10166 pentru PC este Disponibil la Download

Daca aveti instalat deja Windows 10 Insider Preview, cunoscut anterior ca Windows 10 Tehnical Preview, avem o veste buna pentru dumneavoastra. Microsoft a lansat un nou update,  Build 10166 al Windows 10. Acest update rezolva cateva bug-uri din noul Microsoft Wi-Fi, care le permite utilizatorilor sa achizitioneze plati Wi-Fi prin intermediul Windows Store.

 

Noul build este este diponibil la download si instalare prin intermediul Windows Update. Asa ca, cine are instalat Windows 10 Insider Preview va primi acest update automat, in curand.

Daca doriti totusi sa faceti download si instalare manuala a update-ului Windows 10 Preview Build 10166, trebuie sa urmati cativa pasi simplii din tutorialul de mai jos:

 

Cum putem sa descarcam si sa instalam noul update de Windows 10

 

  • Deschideti aplicatia Settings din Start Menu.
  • Click pe iconita “Update and Recovery”
  • Faceti click pe link-ul “Advanced Options” aflat pe bara din partea dreapta, apoi din meniul care se deschide selectati optiunea “Fast“.
  • Reveniti in pagina initiala de Update, iar acesta va incepe sa ruleze automat.
 

In cazul in care update-ul nu se verifica automat, faceti click pe butonul “Check now” pentru a forta verificarea de noi update-uri.

 

  • Click “Download Now” pentru a incepe descarcarea si instalarea noului build de Windows 10.
 

hJ670zQ.png

 

Dupa ce se va descarca update-ul, calculatorul o sa-si dea restart pentru a face instalarea noii versiuni de Windows 10.

Acest update are in jur de 2 sau 3 GB, in functie de arhitectura calculatorului / laptop-ului pe care va fi instalat. 32-bit sau 64-bit.

 

~Sursa Stealth~

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...