Jump to content

Cum se dezinstalează Windows 10 și să te întorci la Windows 7 sau 8 / 8.1


BlackPearl

Recommended Posts

Cum se dezinstalează Windows 10 și să te întorci la Windows 7 sau 8 / 8.1
 
w5V0Boy.png
 
Nu-ți place pentru Windows 10?
Atâta timp cât ați actualizat în ultima lună, poți dezinstala Windows 10 și face downgrade PC-ului înapoi la original sistemului său de operare Windows 7 sau Windows 8.1. Puteți să faceți upgrade întotdeauna la Windows 10 din nou mai târziu.
Chiar dacă a trecut mai mult de o lună, ar trebui să fie în măsură să reinstalați versiunea de Windows care a venit cu PC-ul, folosind mass-media de instalare proaspete și cheia de produse.
 
Du-te înapoi la Windows 7 sau 8 / 8.1
Dacă ați actualizat un PC la Windows 10 - nu a evoluat o instalare curată, dar un upgrade - veți avea o opțiune de ușor, care vă permite să reveniți la ultima versiune de Windows. Pentru a accesa acest lucru, deschideți meniul Start și selectați Setări. Faceți clic pe pictograma "Actualizare & securitate" și selectați "recuperare".
Ar trebui să vedeți o "Du-te înapoi la Windows 7" sau "Du-te înapoi la Windows 8.1" opțiune. Faceți clic pe butonul de a începe pentru a scapa de Windows 10 a instala și de a restabili ferestrele anterioare instala. Microsoft vă va între7ba de ce vrei să te întorci.
Dacă a fost mai mult de o lună - sau dacă ați executa instrumentul Curățire disc și a eliminat "instalațiile anterioare de Windows" fișiere sau șterse folderul C: \ Windows.old de mână - nu veți mai vedea această opțiune. Windows 10 apare pentru a elimina automat vechi fișiere de instalare Windows după o lună pentru a elibera spațiu.
 
70PnlNw.png
 
Acesta utilizează folderul Windows.old
Aceasta funcționează deoarece Windows 10 mentine fisierele de instalare pentru Windows vechi în folderul denumit "C: \ Windows.old" pe computer. Puteți vedea acest dosar în File Explorer, dacă nu ar trebui să încercati să-l ștergeți de aici. Asemenea, puteti naviga folderul Windows.old și să restaurați fișierele de la ea.
 
yBxkcNc.png
 
În mod evident, stocarea fiecarui fișier de instalare pentru Windows vechi este nevoie de o mulțime de spațiu. Dacă deschideți aplicația Disk Cleanup, veți vedea cât de mult spațiu îl folosește. Faceți clic pe butonul Start, tastați "Curățire disc" pentru a o căuta, o lansa și faceți clic pe butonul "Curățați fișiere de sistem".
Găsiți "instalarea Windows anterioară(e)" în listă, și veți vedea cât de mult spațiu este consumat de pe hard disk. Dacă esti sigur că nu vrei să te întorci la versiunea anterioară de Windows, utilizeaza Disk Cleanup instrument pentru a elimina aceste fișiere și elibera imediat spațiu.
 
zh5RaTz.png

 

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...