Jump to content

Cum să înființezi și configurezi conturile de utilizator în Windows 10


BlackPearl

Recommended Posts

vEzarO6.png

 

 

Windows 8 a introdus conturi Microsoft, care sunt, în esență, conturile care vă permit să sincronizați setările și fișierele de pe computer la computer de roaming. Astăzi vrem să discutăm ceea ce Windows 10 aduce de administrare a contului de utilizator, precum și opțiunile disponibile pentru tine.
În setările de PC-uri vechi pe Windows 8.1, ați fost limitat la trei opțiuni, dar în Windows 10, aceste opțiuni au fost extinse la cinci și lucrurile s-au rotunjit destul de un pic.
 
 
iSDGg3B.png
 
 
Pentru a accesa setările Conturi, trebuie mai întâi să deschideți setările și faceți clic pe sau atingeți "Conturi".
 
 
ZfM2I61.png
 
 
În grupul Conturi, opțiunea de top-cel mai mult este "Contul dvs.", care vă permite să printre alte lucruri, gestiona contul Microsoft, schimbați fotografia de profil, și mai mult.
 
 
fItQ4bo.png
 
 
Gestionarea contului Microsoft trebuie să fie făcut on-line. Tu nu pot face acest lucru la nivel local (deși puteți avea în continuare un cont local, pe care le vom explica pe scurt).
 
 
gGOKfwd.png
 
 

Un cont Microsoft vă permite să sincronizați setările și practic călători de la computer la computer. Aplicațiile, poza de profil, opțiuni de culoare, și mai multe sunt încărcate în cloud, astfel ori de câte ori vă conectați la viitor, se pare ca l-ați lăsat pe dispozitiv anterior. Aceasta împărtășește evident, o mulțime de informații cu Microsoft si poate fi foarte bine un pic nejustificată pentru unii utilizatori.
Din fericire, dacă pur și simplu doriți să mențină un cont la nivel local, poți să faci în continuare că. Pur și simplu faceți clic pe linkul "Conectați-vă cu contul locală în loc" pentru a crea unul.
 
 
oWvf2gY.png
 
 
Tu nu va nevoie de un cont de e-mail sau numărul de telefon sau orice altceva, veți fi pur și simplu intrebat de un nume de utilizator și o parolă. Pentru a comuta de fapt în contul local, va trebui să semneze de la contul dvs. Microsoft, astfel încât asigurați-vă că salvați ceva ce ati lucrat înainte de a face asta.
 
 
POCvm8l.png
 
 
Dincolo de a fi capabil de a crea un cont local pe pagina "Contul dvs.", puteți crea o nouă poza de profil, dacă aveți un aparat de fotografiat atașat.
 
 
7i9VHDq.png
 
 
În cele din urmă, în cazul în care doriți să adăugați mai multe conturi Microsoft, sau un cont de serviciu sau la școală, atunci puteți face acest lucru folosind link-urile găsite în partea de jos a paginii "Contul dvs.".
 
 
tfIGxSQ.png
 
 
Vom acoperi pe scurt elementele de bază de adăugare serviciu sau la școală conturi, dar, între timp, vom arunca o privire la Windows 10 de opțiuni de conectare.
 
 
Opțiuni de conectare
Opțiunile de conectare vă va permite să definiți dacă vi se solicită să vă conectați din nou, atunci când PC-ul se trezește din modul adormire sau deloc. Acesta este, de asemenea, locul unde vă puteți schimba parola contului, care este foarte bine de știut.
 
 
OfGoItF.png
 
 
Puteți face viața un pic mai ușor atunci când vă conectați în computerul Windows 10 prin adăugarea unui cod PIN, dar această metodă este în mod inerent mai puțin sigură, astfel cerem prudență atunci când nominalizeze această metodă.
 
 
AJqg7rm.png
 
 
Puteți adăuga o parolă imagine, ceea ce înseamnă că puteți folosi o fotografie favorit și să alocați o serie de swipes, cercuri și alte gesturi, care va acționa apoi ca parola. Această metodă funcționează finală mult mai bine dacă utilizați un ecran tactil.
 
În cele din urmă, în cazul în care calculatorul este prevăzut cu un cititor de amprente sau de card, puteți vedea semna în opțiuni pentru cei la fel de bine.
 
Accesul muncă
Opțiunea "acces de lucru", probabil, nu este ceva ce majoritatea utilizatorilor vor utiliza, dar vom acoperi pe scurt doar ca esti constient de asta.
 
Această opțiune vă permite să conectați la un computer la locul de muncă sau de școală, astfel încât să puteți accesa resursele sale ca aplicații, de rețea, și e-mail.
 
 
h1ESsUV.png
 
 
Veți avea nevoie de un cont lucru/scoala cu informatii pentru a începe.
 
 
77b7Atl.png
 
 
Pentru a utiliza această opțiune, esti probabil de gând să nevoie de asistență de la reprezentantul de suport tehnic la locul de muncă sau de școală, și, ca atare, ei vor fi capabili să-l explice mai bine și să vă spun exact ceea ce trebuie făcut.
 
Familie & Alte utilizatori
Doriți să adăugați rapid membrilor familiei și a altor utilizatori la computer? Setările "Familie & alți utilizatori" este locul unde poți face asta.
 
Notă, în cazul în care aveți copii și vreți să le permită să utilizeze calculatorul, le puteți adăuga aici și să le alocați contul unui copil, care pot fi apoi monitorizate de Microsoft familie de siguranță. Făcând astfel, vă va permite să vă asigurați copiii vizualiza doar site-uri adecvate, să respecte curfews și termene, și de a folosi jocuri și aplicații pe care le-ați permis în mod explicit.
 
 
p0cGHZO.png
 
 
Puteți adăuga, de asemenea, alți utilizatori care nu sunt membri de familie la PC. Acestea vor fi apoi posibilitatea de a semna în după cum este necesar cu propriile conturi, ceea ce înseamnă că nu va trebui să împartă un cont cu ei.
 
 
IjwInxo.png
 
 
În cele din urmă, există opțiunea de acces alocate. Cu această opțiune, puteți restricționa un cont, astfel că are acces numai la o singură aplicație pentru Windows Store. Gândiți-vă la acest lucru ca un fel de mod de chioșc. Pentru a vă deconecta din contul de acces alocate, va trebui să apăsați "Ctrl + Alt + Del".
 
 
TkFPBGB.png
 
 
Sincronizați setările dvs.
În cele din urmă, există opțiunea "Sync setările", pe care le-am acoperit anterior deci nu vom petrece o mare parte din timp pe ea.
 
 
 
ELAtJMw.png
 
 
 
Sincronizarea setările merge mână în mână cu ajutorul unui cont Microsoft și aveți posibilitatea să fie complet dezactiva sincronizarea, sau comuta pe diverse opțiuni de una câte una.
În timp ce noile setări de cont de utilizator din Windows 10 nu sunt prea teribil diferite de la Windows 8.1, există destule schimbări în ea care merită o examinare mai atentă. Încă mai ai opțiunea de între un cont Microsoft sau unul local, și încă mai există trei opțiuni de conectare, dar este sigur să spun noi utilizatori care omit Windows 8 va dori să se aducă până la viteza cât mai curând posibil.

 

~Sursa HTG~

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...