A3r 19 Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Nume : Marcel.Nick : A3rVârstă : 18Motiv : Sa ajut comunitatea , Si pentru a evolua mai mult.Adresa de contact : ronaldo.marcel24@yahoo.com sau Facebook (doar in pm).Timp alocat forumului : Aproape toata ziua. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 an . De ce te-am alege pe tine ? : Pentru a va ajuta , atat pe voi cat si pe membrii comunitati. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Sa ajut comunitatea, imi place foarte mult Photoshop-ul . Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/19245-portofoliu-a3r/ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eL DrAg0 931 Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Serios?lucrezi de 1 an?? Contra,mai ai de lucrat la blur,text,si mai lasa deoparte efectele gif. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted August 13, 2015 Share Posted August 13, 2015 Toti am inceput de jos,ai mici probleme la redimensionare foloseste shift+alt. Despre blur nu am ce sa zic mai lucreaza putin la el. Iar la text foloseste wendy 10 px none pentru textul secundar,si descarca-ti fonturi de pe dafont Lasa deoparte efectele gif momentan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3r 19 Posted August 13, 2015 Author Share Posted August 13, 2015 Toti am inceput de jos,ai mici probleme la redimensionare foloseste shift+alt. Despre blur nu am ce sa zic mai lucreaza putin la el. Iar la text foloseste wendy 10 px none pentru textul secundar,si descarca-ti fonturi de pe dafont Lasa deoparte efectele gif momentan. Da stiu asta Revv, Nush ce am, Asta folosesc shift+alt , o sati arat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarveySpecter 120 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 #Contra. Mai ai mult de invatat,inca nu esti gata ca sa faci parte din Design'eri. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A3r 19 Posted August 14, 2015 Author Share Posted August 14, 2015 #Contra. Mai ai mult de invatat,inca nu esti gata ca sa faci parte din Design'eri. Math nu vreau sa fac post-hunt dar fata de experienta ta sau a celor din design Nu sunteti mai buni cu mult ca mine, Toti va laudati cu cat de bine lucrati , sunt sigur ca asa ati fost si voi cand ati dat o cerere de Designer. Imi cer scuze pentru acest reply. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Scofield 127 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 (edited) "Math nu vreau sa fac post-hunt dar fata de experienta ta sau a celor din design Nu sunteti mai buni cu mult ca mine, Toti va laudati cu cat de bine lucrati , sunt sigur ca asa ati fost si voi cand ati dat o cerere de Designer. Imi cer scuze pentru acest reply" #Daca tot esti asa bun ca Desinger ca noi toti poti sa-ti cauti alta comunitate unde sa fii desinger #Bafta , Contra Edited August 14, 2015 by Parazitii Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArOn @ RangFort 62 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Nu trebuie să te grăbești să devii designeri, pot să îți recomand un post de moderator pentru început. Sunt contra, doar pentru ați face ție un bine. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted August 14, 2015 Share Posted August 14, 2015 Math nu vreau sa fac post-hunt dar fata de experienta ta sau a celor din design Nu sunteti mai buni cu mult ca mine, Toti va laudati cu cat de bine lucrati , sunt sigur ca asa ati fost si voi cand ati dat o cerere de Designer. Imi cer scuze pentru acest reply. Spunand asta te-ai bagat singur in "gura lupului" nu cred ca tii se va da o sansa asa ca eu iti zic sa mai lucrezi sa sa revii cu alta cerere,Contra. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 Fiecare invatam din sfaturile date de catre cei mai " mari " iar tu trebuie doar sa asculti sfaturile celor care vor sa te ajute . Incearca niste tutoriale pentru incepatori, si i-ao cu incetul - redimensionare, stock, alegerea fontului, pozitionarea textului, blur, sharpen, gradient`s etc . Te asteptam cu o alta cerere atunci cand crezi ca ai invatat cele mentionate de catre colegii mei . 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted August 15, 2015 Share Posted August 15, 2015 # Respins. Motivele le-au spus colegii. Te asteptam cu o alta cerere cand vei mai progresa. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts