AGRESSIVE AIM. 10 Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 Nick-ul celui provocat : eL DrAg0Dimensiuni : 400x200Tip ( avatar / semnatura / logo / banner etc. ) : semnaturaStock / Render : 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
eL DrAg0 931 Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 (edited) Accept. EDIT: v1 v2 Edited September 8, 2015 by eL DrAg0 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thUbe 4 Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 vs1 arata mai frumos...text effect Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Scofield 127 Posted September 8, 2015 Share Posted September 8, 2015 V2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 vote 2 efecte Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLACK. 1 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 (edited) Votez v1 textul bine asezat plus de asta la v2 c4d-ul este pus aiurea Deci ramane v1 Edited September 9, 2015 by BLACK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ysay Cristian 268 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 v2 e muncita mai mult,arata mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fack. 14 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 vot v2: surse de lumina,culori,textul nu e prea stralucit dar in comparatie cu v1 merge,intregrare render Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 v2 - efectiv creatia in sine Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuK.ZEW # 1,111 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 V2 efect , textul este urat ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Tot ce este scris aici e parere personala , asta nu inseamna ca din pct vostru de vedere e gresit. In primu rand daca ar fi sa analizezi asa ca la carte amandoua semnaturile dupa depth , flow , integrare , efecte , text , culori si creativitate , both lack those things. V1 Depth. Nu este. Flow. Nu este. Integrare. In afara de faptul ca ai facut-o sa arate monocroma si sa zicem ca ai putina integrare cu chestia asta , altceva nimic. Efecte. Hmm aici se vede ceva pe fundal , niste C4d ici colo , eh... Text.. Oribil , o auzit cineva de " "RULE OF THE THIRDS" google it. Culori. Una singura. :| Creativitate. Nu este. V2. Depth. Ai incercat tu cea acolo , da mie personal mi se pare aproape zero. Flow. Nu este Integrare. Ai un pic de integrare , dar mai lucreaza la ea. Efecte. Da ai pus e ok , imi place. Text. RULE OF THE THIRDS Culori. E de apreciat ca ai incercat sa bagi albastru da nu mi se pare ca se potriveste , adica pe un render , cu rosu , galben si portocaliu nu prea merge albastru , practic nu merge de loc. Creativitate. Da imi place ce ai incercat sa faci . Vot 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perception 30 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 v2 - imi place acel effect pe sabie, e foarte frumos, imi mai place si blurul, ce sa mai vorbim de text, e minunat ! Felitarii Drago, asta nu inseamna ca al lui agressive e urat .. doar ca textul e cam nepotrivit.. Oricum felicitarii amndurora ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buhuu is HEREE 15 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 v2 efect Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarveySpecter 120 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 v2. lumina,c4d! Într-un cuvânt drăguț! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 v2 - imi place acel effect pe sabie, e foarte frumos, imi mai place si blurul, ce sa mai vorbim de text, e minunat ! Felitarii Drago, asta nu inseamna ca al lui agressive e urat .. doar ca textul e cam nepotrivit.. Oricum felicitarii amndurora ! De unde stii ca este a lui Drago? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perception 30 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Pentru ca stiu...miam dat seama dupa lurarile lui si am stiut eu ca el a facut-o . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Pentru ca stiu...miam dat seama dupa lurarile lui si am stiut eu ca el a facut-o . Si ti se pare normal sa spui in public acest lucru? Ca sa stie toata lumea? Realizezi ca se pot face favorisme si x sau y sa voteze pentru ca ii a lui Drago creatia sau a celuilalt? Fight anulat din cauza domnului kidsss. ca a "dezvaluit" a cui e fiecare creatie. // Felicitari pentru ambele creatii ! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts