Minnie 4,304 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 ☑ Nickname-ul playerului : ^V*L*A*D>SiMpLu^ ☑ IP /SteamID player : 5.13.185.243 ☑ Demo (link) / Screenshots (links) : CLICK ☑ Codul de care il suspectez : wall ☑ Server-ul pe care a fost inregistrat : ROMANIA.RANGFORT.RO ☑ Am inregistrat demo-ul folosind STEAM / NON-STEAM : NON-STEAM ☑ Alte comentarii (faze suspecte, etc.) : in prima runda, cand " stia " ca respectivul player era in baza CT . Mai exact la sfarsitul rundei . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRF 133 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Este wall , playerul joaca inteligent ( cel putin asa crede el ) , stie unde sunt playerii si evident apasa peretii fix unde trebuie si cand trebuie , stie si miscarea celui din baza CT fara ca macar sa-l vada , stie care player ajunge primul in raza lui de actiune si pozitioneaza tinta anticipat in locul in care ar trebui sa ajunga . Good work Minnie . L.E : Nu stiu de ce am impresia ca are si putin de norecoil/nospread , cand trage de sus inspre cutia rosie -13:02- . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asus 178 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 Initial am fost de parere ca nu are nimic, dar totusi cred ca m-am pripit. M-am uitat de vreo 3-4 ori la demo si acum mi-am schimbat parerea. Ascunde bine wall-ul, faza potrivita fiind cea in care trage de la geam in cutii. El trage intai pe langa T 2-3 gloante dupa care trage in el. La noi pe server mai este un demo , unde este mult mai evident atunci cand joaca cu awp. Mai las topicul deschis pentru inca o parere. Off topic: Minnie, inca nu ii da ban poate apuc sa-i dau "un pupic" pe server ca sa-mi rascumpar greseala facuta. Edit: Pupic acordat ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mavrk 193 Posted September 11, 2015 Share Posted September 11, 2015 M-am uitat şi eu la demo de câteva ori, şi într-adevăr unele faze îl dau de gol.. pe scurt, sunt de aceeaşi părere, mai exact că jucătorul respectiv foloseşte wall. Topic closed. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts