RF*DreamKiller 37 Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 (edited) Nume :Viorel Ionut Nick :DreamKillerVârstă :19 ani.Motiv :Vreau sa fac parte din STAFF-ul de Designer al acestui forum.Adresa de contact :vio_viorel2016(Y!M),vioaravioara100@gmail.com(Google Mail)Timp alocat forumului :Eu zic ca e destul,insa voi marii activitatea. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : Nu e o perioada foarte mare,de o luna.Am urmarit cate un tutorial,doua,nu prea am avut timp de YouTube. De ce te-am alege pe tine ? : Doar daca sunt destul de bun.Daca nu,voi incerca sa avansez pana voi ajunge la un nivel destul de mare pentru a fii Designer. De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Imi place foarte mult sa lucrez in Photoshop. Experienta [ Creatii ] :Voi pune imaginile direct: Avatare : Banner: Nu stiu cum le spune astora(Cred ca thumbnails) : Edit:La prima poza textul e pixelat deoarece asta este fontul.Un sfat pentru a redimensiona pixelii unui text(ca si pixelii textului banner-ului).Sau o resolutie,ca sa fie pixelii textului mai mici? Edited September 14, 2015 by DreamKiller 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michael Scofield 127 Posted September 14, 2015 Share Posted September 14, 2015 #Contra #Sa incepem cu inceputu , mai ai de lucrat redimensionare , blur-ul trebuie perfectionat , urmareste niste toturiale , text-ul pe creeatii arata groaznic fara suparare , cauta niste fonturi , instaleazale si incearca sa alegi unu' din toate care ti se pare ca vine bine pe creeatia pe care ai facut-o , mai ai mult de lucrat in ceea ce consta , pozitioare text , foloseste un drop shadow 1-0-1 unghi-ul 90 , daca vrei si 120 si daca vrei ca , culoare ta sa devina mai "abstracta" foloseste un Gradient Overlay setat pe Soft Light si Scale 150 %, ex prima lucrare este cam pixelata in anumite colturi , daca vrei pot sa te ajut cu cateva toturiale pane iti creezi propri-ul tau still , de altfel cum am facut toti cand am plecat de jos ,redimensionarea text-ului este si asta o problema , textu' secundar nu stiu de ce il faci sa mare , gen la un font mare , un 10px sau 11-12px eu zic ca e de ajuns plus , ca el nu trebuie sa ieasa in evidenta ca textu' principal , oricum lucreaza din ce in ce mai mult si o sa reusesti , dar din cate vad ,activitatea ta de la portofoliu scade de la zi la zi , de ci nu stiu cum ai vrea sa ajungi sa te perfectionezi daca tu nu ,incerci mereu sa faci ceva , poate ca nici noua nu se iese din prima orice , dar incercam de cate ori este nevoie , pana iese , niciun lucru nu este imposibil , lucru' imposibil ,este lucrul pe care noi refuzam sa' il facem. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RF*DreamKiller 37 Posted September 15, 2015 Author Share Posted September 15, 2015 (edited) Multumesc mult pentru sfaturi .In legatura cu portofoliul,il voi updata,am creatii in PC cu gramada.Voi cauta niste tutoriale,daca ai un canal de Youtube cu tutoriale Photoshop,te rog sa mi-l dai prin pm,m-ai ajuta. Edited September 15, 2015 by DreamKiller Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koto 559 Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julia 1,777 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Contra, lucreaza la text, blur , downloadeaza-ti fonturi de pe google, si uita-te la mai multe tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Contra,mai urmareste tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
eL DrAg0 931 Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Contra,motivele au fost specificate mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HarveySpecter 120 Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 #Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denisa 7,050 Posted September 19, 2015 Share Posted September 19, 2015 # Respins. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts