Jump to content

Samsung Galaxy S7 ar putea beneficia de tehnologia 3D Touch


Nyhir

Recommended Posts

Samsung-Galaxy-S7.jpg

Deși nu se va lansa până anul viitor, zvonurile în legătură cu viitorul model de top al celor de la Samsung au început să apară de ceva timp.
 
Ultima informație de acest gen sugerează faptul că Samsung va adapta tehnologia ecranelor sensibile la atingere pentru viitorul Galaxy S7. Totuși, se pare că aceasta nu va fi concepută de Samsung, așa cum se întâmplă în cazul 3D Touch de la Apple, care a debutat pe iPhone 6S.
Zvonul sugerează că Samsung caută sprijinul într-o companie denumită Synaptics pentru a implementa tehnologia ClearForce în viitorul telefon de top. Această tehnologie permite mai multe viteze de scrolling, diferite moduri de deblocare a telefonului, noi tipuri de a interacționa cu jocurile și multe altele, în funcție de câtă presiune este exercitată asupra ecranului. Tehnologia este identică cu cea folosită pentru Huawei Mate S.
 
Potrivit celor de la Techradar, zvonurile provin de la un utilizator Weibo, care a mai împărtășit informații despre Galaxy S7, așa că va trebui să așteptăm pentru a demonstra veridicitatea informațiilor.
 
Totuși, ar avea sens ca Samsung să adopte această tehnologie, având în vedere că cei de la Apple au făcut-o deja, odată cu iPhone 6S. În plus, mișcarea s-ar dovedi de bun augur, mai ales dacă se vor folosi de tehnologia ClearForce.
 
Alte zvonuri despre viitorul Galaxy S7 sugerează că acesta va beneficia de o singură variantă, una curbată, cu un ecran de 5.8 inch. Va trebui să așteptăm până anul viitor pentru a vedea cu ochii noștri dacă zvonurile de adeveresc.
 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...