ReaL Low Head 233 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Am un telefon Samsung Galasy Ace gt s5830i ! Vreau sa schimb partitia de stocare , si nu ma lasa din setari,am cautat pe net probleme asemanatoare si am incercat cateva variante , si tot nu pot schimba partita. Se poate ca telefonul sa nu accepte orice Card Sd , micro :sd ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 Orice este posibil , trebuia totusi sa te informezi de la magazinul de unde l-ai achizitionat , ce fel de card SD/MicroSD accepta si care e spatiul maxim pe care il permite cu un MicroSD/CardSD. Ti-as propune sa mergi la magazinul de unde ai achizitionat telefonul si sa stai de vorba cu ei , sa te ajute la aceasta problema ca eu sincer nu prea stiu ce poti sa ii faci. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ReaL Low Head 233 Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Mane lam primit cadou , nu pot merge nicaieri si nici o informatie de pe tot mapamondul " internet " nu gasesti de ajutor ! e card de 16 giga ,cred ca o sa imi cumpar unu pana in 10 gb,sa fie micro sd nu "sd" simplu ! mc o seara buna ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted November 12, 2015 Share Posted November 12, 2015 In cazul acesta inseamna ca telefonul tau nu suporta un card de 16GB incearca sa il pui de 8GB si cred ca o sa il citeasca. Problema rezolvata. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts