randomuser 113 Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 Nume: Boier Grad dorit: moderator canal cs.rangfort.ro Unique ID: - 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted November 17, 2015 Share Posted November 17, 2015 #Contra Acum am sa iti dau si motiv , avand in vedere ca nici nu te cunosc si nici tu nu ma cunosti lipsa ta de respect fata de staff-ul serverului lasa de dorit. Motivul pentru care ti-am dat contra e ca tu m-ai facut pe mine frustrat ca va dau voua contra la cererile de acces. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted November 18, 2015 Share Posted November 18, 2015 BlackPearl una vorbesc cu tine pe ts tu tot pe a ta o tii. Tin sa inteleg ca ai ramas cu sechele de cand erai tu activ si nu luai tu grade. Cum eu ti-am acordat inca o sansa sa revii in staff , acelasi lucru te rog si eu pe tn, da o sansa la altii. Da, te-a facut frustrat deoarece vroia sa stie motivu pentru care iai dat Contra, trebuia sa specifici acolo. Ti-am zis foarte clar ca oamenii sunt la munca ce nu intelegi, esti fixat ! Boier, # Acceptat ! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts