Jump to content

Drop FPS


MiB_RangFort

Recommended Posts

  • Ce problema intampinati ? :Drop FPS, imi scade brusc fps-ul de exemplu pe deathrun de la 100 imi scade la 10-15 fps-uri brusc, in jur de pana la 10-20 secunde,  la fel si pe respawn, classic, se vede chiar in poze
  • De cand intampinati aceasta problema ? : De 3 zile
  • V-ati mai confruntat in trecut cu aceasta problema ? : Nu
  • Ati efectuat modificari la pc / laptop inainte ca problema sa apara ? : Nu

 

 

              Am un pc foarte slab dar pana acuma imi mergea foarte bine doar de odata.. am placa video cu setarile facut, iar monitorul de 75Mhz. Net am de la RDS si am pingul foarte mic in jur de 3-10 lagul nu se observa deloc.

Edited by MiB_RangFort
Link to comment
Share on other sites

Curăță unitate, în special placa video și procesorul.

 

Adaugă următoarele setări în consola:

cl_updaterate ”101”

cl_cmdrate ”101”

fps_max ”100.5”

gl_vsync ”o”

gl_ansio ”0”

r_mmx ”1” (la unele calculatoare merge mai bine cu 0 iar la altele cu 1) 0 (zero) - însemnând setare dezactivată ; 1 - însemnând setare activată. Face ca procesorul să folosească mai putine resurse.

 

Poți să scanezi și cu CCleaner pentru erori de registru și poți să stergi istoricul, fișierele cache și cookies-urile care-ți încarcă procesorul.

 

PS: Dacă ai laptop, ai grijă să nu ți se încingă, problema asta o au laptop-urile, se încing foarte rau în zona plăcii video și a procesorului.

Edited by 3s '18
Link to comment
Share on other sites

Am avut si eu problema ta , pe un laptop HP Pavilion , laptop e foarte bun dar cand jucam cate un joc aveam lag imens l-am dus la un specialist era plin de praf si nu mai avea pastatermonucleara pe procesor . Incearca sa cureti laptopul / pc -ul odata la 2 luni . 

Edited by MadneSS @RF.
Link to comment
Share on other sites

Am curatat cu CCleaner si Advenced System Care, .. iar de la config ce sa zic 100% nu e, am config-ul de aproape jumatate de an si pana acuma a mers perfect deci.. Cat despre curatat am pc-ul de aproape 2 ani si nu l-am curatat deloc are ceva praf o sa incerc sa-l curat sa vad cum se comporta.

Edited by MiB_RangFort
Link to comment
Share on other sites

Am curatat pc-ul de praf, am sters o gramada de lucruri din el muzica poze.. si vad ca tot la fel se misca nu e nici o schimbare cred ca este de la procesor probabil ca e pe duca.. am observat ca de exemplu daca bag fps_max 250 fps_modem 250 developer 1 am frame drop si in meniu fara sa fac nimica.. si nu cred ca are legatur cu placa video ce-l mai probabil cu procesorul

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...