Ezeq 234 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 (edited) Nume : PetruNick : Sqek.deffVârstă : 17 Imediat 18Motiv : Vreau sa ajut Comunitatea !Adresa de contact : global_intern@yahoo.com skype : brunovl0Timp alocat forumului : 3-4 Ore Ce secţiuni doreşti să moderezi? Diferite , depinde !De ce ai ales aceste sectiuni? Deoarece sunt capabil de asa ceva !De ce doreşti să moderezi în această comunitate? Este o comunitate foarte reusita , si merita tot RESPECTUL !Ai mai moderat pe IPB? Desigur ...Ce înţelegi prin "Post hunt"? Un post aiurea Ce înţelegi prin "Dublu post"? Facind dublu post intr-un topic !Ce înseamnă "Warez"? PiraterieCe înseamnă "NSFW"? Not Safe From Work , 18+ !Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? off-topic este ceva ce te dezbati de la subiect , post hunt a face posturi aiurea una dupa alta !Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ? Activitatea asupra Posturilor , si sa fie interesant pentru Membri !Ai citit regulamentul forumului ? Desigur ! P.S: Doar am incercat , CRACIUN FERICIT ! Edited December 31, 2015 by Sqeek.deff Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 iti dau un #Pro sper sa nu ne dezamagesti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Pro si de la mine, cum a spus si Seak cu toti meritam o sansa la inceput. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
.DarKofDeaD. 9 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Pro si de la mine, cum a spus si Seak cu toti meritam o sansa la inceput. Toti meritam inca o sansa nu ? E uite, eu am gresit, si nu am mai avut a doua sansa. Daca gresesti odata, nu vei mai fi iertat niciodata, cam asa e cu rangfortu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted December 31, 2015 Share Posted December 31, 2015 Toti meritam inca o sansa nu ? E uite, eu am gresit, si nu am mai avut a doua sansa. Daca gresesti odata, nu vei mai fi iertat niciodata, cam asa e cu rangfortu. Puteai sa-i zici asta printr-un PM, nu stiu de ce ti neaparat sa postezi aici unde nu ai voie. ON : PRO, dar as zice sa iti alegi o categorie anume pentru inceput. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 1, 2016 Share Posted January 1, 2016 # Acceptat . Astept PM cu sectiunile pe care doresti sa le moderezi . Deasemenea, te-as ruga sa te apuci de treaba . Bine-ai venit ! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts