RiLL 85 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Nume :CosminNick :RiLLVârstă :20Motiv :Vreau să ajut cu informatii si multe altele !Adresa de contact :YM:ionutz.cosmin14@yahoo.comTimp alocat forumului :5-6 ore pe zi Ce secţiuni doreşti să moderezi?: SOCIALDe ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru că mă pricep foarte bine acolo.De ce doreşti să moderezi în această comunitate?:Sa ajut pentru ca aveti un staff de nota 10 si as vrea sa fac si eu parte.Ai mai moderat pe IPB?:DaCe înţelegi prin "Post hunt"?:Post inutil.Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Post dublu într-un topic.Ce înseamnă "Warez"?:Piraterie.Ce înseamnă "NSFW"?:Not Safe For Work. 18+Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? : Post hunt, este defapt un post inutil, iar off-topic, este abaterea de la subiectul respectiv.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Niște topicuri care să atragă atenția lor.Ai citit regulamentul forumului ?:Da, și sunt perfect de acord cu el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leonidas 223 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 # PRO ! Dar te rog să-ți alegi altă secțiune, în afară de cea de Social, pentru că suntem destul de mulți la acea categorie. Cred că meriți o șansă, cum am meritat și fiecare dintre noi ! Mult succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiLL 85 Posted January 3, 2016 Author Share Posted January 3, 2016 # PRO ! Dar te rog să-ți alegi altă secțiune, în afară de cea de Social, pentru că suntem destul de mulți la acea categorie. Cred că meriți o șansă, cum am meritat și fiecare dintre noi ! Mult succes ! Multumesc.Daca imi dati voie as vrea sa moderez acuma la AmXModX Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 #Pro tot pentru sectiunea AmxModX , Succes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 #Pro Iti urez Succes ! cum au zis colegii pentru AmxModX Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Pro, multa bafta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Daca te pun la secțiunea AmxModx, te descurci ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adry 1,913 Posted January 6, 2016 Share Posted January 6, 2016 Acceptat. Acces pus pe zona AmxModx 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts