Alexynho. 57 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 (edited) Nume : AlexandruNick : qFoFoVârstă : 14Motiv : Vreau sa raspund la cereri , imi place acest grad si vreau sa fac parte din staff-ul vostru , unul care este unit si respectos Adresa de contact : Steam(Privat) Timp alocat forumului : Suficient pentru a detine gradul de Designer De cat timp lucrezi in Photoshop ? : 1 Luna De ce te-am alege pe tine ? : Pentru ca sunt serios ,ma tin de treaba , imi place mult sa lucrez in PhotoShop De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Imi place acest grad ,am timp sa raspund la cereri si vreau sa fac parte din staff-ul vostru! Experienta [ Creatii ] : http://rangfort.ro/forum/index.php?/topic/32591-artwork-fofo/ Edited January 3, 2016 by qFoFo 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimaprince. 1,601 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Imi place cum lucrezi,ai un blur placut ochiului. PRO. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CURCU 247 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 (edited) Imi place cum lucrezi,ai un blur placut ochiului. PRO. =)) Normal ca-ti place )))) Cum sa nu-ti placa daca ... #PRO ! Edit ! Dar daca mie imi place nimanui nu-i place ? ( Edited January 3, 2016 by TURK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larisse . 59 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 #PRO , imi place cum lucrezi daca ii place la Seak si DREAMS si mie ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted January 3, 2016 Share Posted January 3, 2016 Hai ca nu am chef de miștouri . Aștept răspuns de la voi toți ( cei care ați răspuns aici ) dacă mai vreți să faceți parte din echipa de design sau nu. Vad ca nu dați dovadă de maturitate deloc. # Respins. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts