Jump to content

Problema Tableta Lenovo


Mircea

Recommended Posts

  • Ce problema intampinati ? :Am o tableta Lenovo de aproximativ 5 luni ,iar de 1 saptamana nu vrea sa se mai incarce mai mult de 26%...am schimbat incarcatorul..dar nimic..

  • De cand intampinati aceasta problema ? :Aproximativ 1 saptamana

V-ati mai confruntat in trecut cu aceasta problema ? :Nu

Ati efectuat modificari la pc / laptop inainte ca problema sa apara ? :Nu

PS:De la ce mai exact apare aceasta problema..

Link to comment
Share on other sites

Probabil este o problema cu bateria cred ca este arsa dar nu are cum ca nu se incarca , totusi daca ai garantie ti-as recomanda sa mergi de unde ai luat-o si sa te lamureasca ce are tableta si daca poate sa o repare , sau dute la un service 

Link to comment
Share on other sites

Hmm, ai încărcat tableta și prin intermediul cablului USB, la pc ?  Te întreb asta, că și eu am pățit asta cu un telefon, care nu-mi mergea încărcătorul, și-l încărcam prin USB, la pc, pană mi s-a ars tot în el....

Link to comment
Share on other sites

Cred ca nu s-a inteles in ceea ce a zis el:

 

 

  • Ce problema intampinati ? :Am o tableta Lenovo de aproximativ 5 luni ,iar de 1 saptamana nu vrea sa se mai incarce mai mult de 26%...am schimbat incarcatorul..dar nimic.

Odata ce a schimbat incarcatorul nu are cum sa il ajute cablul USB , ai o problema interna la baterie , poate avea un defect care provine din fabricatie sau poate s-a supra incarcat , practic nu ai ce sa ii faci tu si trebuie sa mergi la magazinul de unde ai cumparat tableta sa o duca la reparat pentru ca daca tu decapsulezi tableta poti sa iti iei adio de la ea , asa ca mai bine o duci la un specialist care repara asa ceva zilnic.

Avand in vedere ca aceasta problema nu poate fii rezolvata de catre noi si sper ca ti-au fost date raspunsuri la intrebari acest topic va fii inchis.

Mircea in cazul in care ai alte nelamuriri poti sa imi lasi PM sa redeschid acest topic.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...