randomel 1 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Nume : Savu CristianNick : randomelVârstă : 18Motiv : Doresc sa ajut categoria Design. Adresa de contact : ~ Steam Profile / Facebook Profile ~Timp alocat forumului : Nu am un interval anume dar majoritatea timpului o petrec pe server. De cat timp lucrezi in Photoshop ? : Cateva luni. De ce te-am alege pe tine ? : De ce nu? De ce doresti Designer? [ Argumenteaza ] : Nu as spune neaparat ca este o dorinta dar avand in vedere ca doar cei care detin gradul de Designer au voie sa posteze in sectiunea Cereri Design doresc sa ma implic in aceasta "actiune" si sa ajut prin munca. Experienta [ Creatii ] : Aici este un link cu mai multe creatii, am optat pentru varianta asta pentru ca nu am vrut sa aglomerez pagina Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTz 38 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Contra Doar redimensionarea e cat de cat buna ai mult de inatat . 1. Blur 2. Text Pune mana pe invatat daca vrei sa fii Designer aici #BFT Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrik 12 Posted February 1, 2016 Share Posted February 1, 2016 Probleme text, blur, border. Contra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLviu 3,611 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 # Pro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Revv 600 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 Pro,merita o sansa asa cum au primit multi aici. Sper sa fi activ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minnie 4,304 Posted February 2, 2016 Share Posted February 2, 2016 # Respins . Mai urmareste niste tutoriale despre text, font, blur, sharpen . Cand crezi ca ai invatat aceste lucruri, revin-o cu alta cerere . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts