havana 147 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Nume : Eduard-AndreiNick : JacKSoNVârstă : 15Motiv: Zilnic, am timp sa verific forumul in totalitate.Adresa de contact : junky_rf@yahoo.comTimp alocat forumului : Cum am spus, zilnic verific forumul, iar daca intampin o problema, nu renunt pana nu o rezolv.Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Orice este liber, de preferat sectiunea STEAM.De ce ai ales aceste sectiuni?: Deoarece am experienta in asa ceva si va pot tine la curent cu cele mai noi jocuri si noutati ale programului steam.De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Deoarece este una dintre cele mai populare si organizate comunitati din tara si m-am atasat profesional de ea.Ai mai moderat pe IPB?: Da.Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Vanatoare de posturi, postare facuta doar pentru +1 la reputatie, postare anosta, fara rost.Ce înţelegi prin "Dublu post"?: 2 postari realizate de acelasi membru in intervalul de timp de 24h.Ce înseamnă "Warez"?: Piraterie, adica site-uri care dauneaza cuiva, oricui. Comunitatea nostra nu incurajeaza asa ceva.Ce înseamnă "NSFW"?: Not Safe For WorkCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Post hunt, postare facuta aiurea, cum am mai spus, pentru +1, iar off-topic inseamna o postare, in cadrul unui topic, care nu are nicio legatura cu subiectul topicului respectivCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi?: Eu, avand mult timp la dispozitie, le pot recomanda membrilor, jocuri noi, noi update-uri s.a.Ai citit regulamentul forumului?: L-am citit cu mare atentie, si o sa il mai citesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Iti propun sa te apuci si de treaba cat de cat #Pro pentru sectiunea Steam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimaprince. 1,601 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Pro,nu prea avem activitate pe aceea sectiune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
havana 147 Posted February 25, 2016 Author Share Posted February 25, 2016 Pro,nu prea avem activitate pe aceea sectiune. De aceea am ales-o, de maine o sa activez foarte mult acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProToCrisP # 287 Posted February 25, 2016 Share Posted February 25, 2016 Pro # Motiv mai sus . Success Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiLL 85 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 De aceea am ales-o, de maine o sa activez foarte mult acolo. Baiatu tu nu de maine trebuie sa fi activ la sectiunea aleasa de tine. si sa fi de ceva timp activ. la sectiunea aleasa de tine fara [GRAD].. Si dupa gradul vine de la sine deci de la mine ai #Contra Link to comment Share on other sites More sharing options...
#Selena Gomez. 600 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 # Contra, for me because I did not see you active too much and you are not work on the section you want as much as the section want Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 #Contra , poti face activitate si fara Culoare, faci niste Topic'uri necesare pe Sectiunea care ai nevoie , si apoi te asteptam ! si nu e nevoie sa faci Post aici , doar asteapta decizia, succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 #Contra, a fost explicat mai sus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MadneSS 113 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 #Contra , explicatia mai sus la colegii mei . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vallentin 1,018 Posted February 26, 2016 Share Posted February 26, 2016 Nu am vazut inca niciun topic nou de al tau acolo. Nici nu stiu daca tu ai steam... Ai mai multe raspunsuri de la colegii. # Respins Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts