Jump to content
Sign in to follow this  
BlackPearl

Cum instalam iOS Beta (iOS 9.3 Beta 3) pe un iPhone sau iPad [Enroll iPhone or iPad to Apple Beta Software Program]

Recommended Posts

Apple ofera spre download si instalare (via Settings > General > Software Update) cea mai recenta versiune finala de iOS, tuturor utilizatorilor, fara a fi nevoie ca acestia sa faca vreo setare speciala sau sa descarce alt software aditional.
 
Versiunea finala a iOS, care este disponibila tutror utlizatorilor, nu inseamna ca este si cea mai noua. Este cea mai noua versiune finala de iOS, insa Apple dezvolta in permanenta noile versiuni care vor fi instalate pe toate device-urile. Dezvolta atat interfata grafica (UI – User Interface) cat si aplicatiile incorporate, noi functii si optiuni.
 
Utilizatorii care doresc sa vada si sa testeze noul sistem de operare iOS inainte ca acesta sa se lanseze in varianta finala, pot instala pe iPhone, iPad sau iPod Touch versiunile beta puse la dispozitie de Apple prin programul “Apple Beta Software Program“. Pentru a face acest lucru, intai de toate trebuie sa inroleze device-ul (iPhone, iPad sau iPod Touch) in progamul beta.
 
Enroll iPhone or iPad in Apple Beta Software Program (Beta Software)
 
Inainte de va inrola device-ul in Apple Beta Software Program, va recomandam cu tarie sa faceti un full backup via iTunes, inainte de a urma tutorialul de mai jos.

 

Accesati pagina Beta Apple si va autentificati cu Apple ID.

6gvoHdQ.jpg
 

Instalati profilul pentru ca device-ul sa accepte versiuni Beta ale iOS.

fclGEMo.jpg

 

Dupa instalarea profilului, device-ul va cere sa se restarteze. Dupa restart, mergeti in Settings > General > Software Update, pentru a primi cea mai recenta varianta beta a iOS. Urmati pasii de download si instalare pentru update-ul de iOS Beta.

 

In prezent, cea mai recenta versiune Beta de iOS, este iOS 9.3 Public Beta 3.

 

yXfbxWH.jpg

 

Tineti de cont de faptul ca la orice versiune de software care se afla in stadiul de dezvoltare “beta” este posibil sa apara erori, probleme de functionalitate sau chiar pierderi de date (mail-uri, poze, documente, etc).

 

Sursa [Stealth]

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...