marvel_team 278 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Nume : MariusNick : bRiCk-baZukaVârstă : 27Motiv : Fara nici un fel de suparare dar de seciunea amxmodx nu se ocupa nimeni,ce-i acolo...jale,in fine.imi place foarte mult aici si mi-as dori sa fiu de folosAdresa de contact : Y!M : maryus20042004@yahoo.com,Skype : marius.alexandru77Timp alocat forumului : 3-4 ore /in cazul problemelor familiare in functie de timpul pana la solutionarea lorCe secţiuni doreşti să moderezi? AmxModx / upload plugin ,Ajutor cereri resurseDe ce ai ales aceste sectiuni? Dupa cum v-am spus si in descriere,cred ca sectiunea respectiva merita mai multa atentieDe ce doreşti să moderezi în această comunitate? Imi place foarte mult aici,doresc sa fiu de ajutorAi mai moderat pe IPB? NUCe înţelegi prin "Post hunt"? Vanatoare de posturi ? mai multe posturi creeate intr-un interval de timp scurtCe înţelegi prin "Dublu post"? Postare Topic care deja existaCe înseamnă "Warez"? Distribuirea ilegala a unui continut protejat ?Ce înseamnă "NSFW"? Not Safe for WorkCare este diferenţa dintre post hunt şi off-topic? :Post Hunt = Postari de dragul cresterii numarului de posturi,Off-Topic = Topic inchis ?Abaterea de la subiectul deschis din topicul respectivCe planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?:Nu stiu,poate adaugarea de plugin-uri noi,doar asta este treaba meaAi citit regulamentul forumului ? Da Vreau sa precizez de la inceput ca n-am mai moderat pe nici un fel de forum deci experienta mea este limitata. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Julia 1,777 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Pro, ai activitate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zayn 1,000 Posted June 17, 2016 Share Posted June 17, 2016 Pro, pentru activitate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Will Smith # RF 544 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Pro. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ezeq 234 Posted June 18, 2016 Share Posted June 18, 2016 Ai un #Pro pentru ca te implici in amxmodx , succes ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LauReNNTziu 803 Posted June 19, 2016 Share Posted June 19, 2016 # Pro ! Meriti o sansa ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alisa 1,210 Posted June 20, 2016 Share Posted June 20, 2016 Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts