andy stelian 3 Posted October 22, 2016 Share Posted October 22, 2016 Salut sunt Andy, si am serverul pe aceasta comunitate. Problema este ca am luat un plugin de aici si nu are flag am incercat sa ii pun flagul " r " si nu a mers. Puteti sa mi-l puneti eu am incercat cu mai multe situ-ri de compilare si imi dadea failed. Download fisier sma --> http://www.girlshare.ro/3489561829.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 Topic Mutat la AmxModx -> SUPORT. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marvel_team 278 Posted October 25, 2016 Share Posted October 25, 2016 =))) ma faci sa rad.serios ... tu crezi ca poti sa schimbi flag-ul la un plugin de vip cum vrei tu ?ai idee macar ce si unde trebuie modificat pentru flagul r ? uite : ADMIN_LEVEL_F de asta ai nevoie asta este accesul pentru flag-ul R 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myst^ 8 Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 =))) ma faci sa rad.serios ... tu crezi ca poti sa schimbi flag-ul la un plugin de vip cum vrei tu ?ai idee macar ce si unde trebuie modificat pentru flagul r ? uite : ADMIN_LEVEL_F de asta ai nevoie asta este accesul pentru flag-ul R Nu te mai strofoca atat, ca numai o litera am modificat si am facut pluginul pe flagul pe care il vreau. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FLOOD_CSX 8 Posted October 28, 2016 Share Posted October 28, 2016 Eu iti recomand acest plugin VIP : Este si usor de editat , chiar daca ai cunostinte minime . http://www.mediafire.com/file/ea4c53r1r5g784v/VIP+Classic+v5.1+-+FIORIGINAL.RO.rar Compilezi .sma-ul , dupa ce l-ai editat dupa bunul plac , apoi restu te descurci. Are flagul "T" , daca te ajuta cumva . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1dey 308 Posted November 5, 2016 Share Posted November 5, 2016 Topic Inactiv + T/C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts