Adriam 1 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Nume : AdrianNick : Avoir Vârstă : 19 ani.Motiv : Îmi place să moderez, la sectiune SocialAdresa de contact : Nu am o adresa dar pot prin pmTimp alocat forumului : Pot aloca 5 sau 6 oreCe secţiuni doreşti să moderezi?: Social.De ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru ca pot aduce informatii cat mai multDe ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Este o comunitate cea mai mare pe care am intalnito e populata imi placeAi mai moderat pe IPB?: DaCe înţelegi prin "Post hunt"?: Post hunt - unul care vaneaza posturi Ce înţelegi prin "Dublu post"?: Dublu post - când postezi ceva de 2 ori Ce înseamnă "Warez"?: Warez - Piraterie Ce înseamnă "NSFW"?: NSFW - not safe for work +18Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Off-topic nu este despre subiectul categoriei, post hunt când vrei să faci post-uri despre orice şi mai multe.Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Vreau să fac cat mai multe topicuri sa le placa membrilor Ai citit regulamentul forumului ?: Desigur. Stiu francais si putin engleza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alecks. 148 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 #Contra, nu ai activitatea la acea secţiune, nu respecţi cerinţele + când mai faci o cerere, încearcă să fi cât mai original. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyStErYDoGg 477 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Contra motivele mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted November 24, 2016 Share Posted November 24, 2016 Respins motivele le-ai primit mai sus. Multumim pentru interes. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts