Pantiru 0 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Nick-ul tău: Pantiru Vârsta:16 ani SteamID: (numeric) nu am dar va asigur ca joc chiar mai bine decat multi care au steam Serverul pe care vreau admin:pac.rangfort.ro Fac parte din grupul de Steam RANGFORT MIXERS şi mi-am invitat toţi prietenii?: (da/ nu) da mi.am invitat o mare parte din ei pentru ca am fost admin pe alt server si vreau sa ii aduc pe acest server deoarece mi se pare mai bun Dovada invitaţiei trimise: (PrintScreen) va pot da niste nick-uri in privat Am luat la cunoştinţă regulamentul?: da l.am citit Experienţă mix/ war: experienta 6 ani, joc de la 10 ani si doi ani de experienta amx Grad dorit: Helper Mentiuni: imi place extrem de mult serveru iar jucatori mi se par de cea mai inalta calitatea asa ca as dori sa fac parte din aceasta comunitate Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,868 Posted December 3, 2016 Share Posted December 3, 2016 Ai gresit sectiunea cererile pe Pac se fac aici http://rangfort.ro/forum/index.php?/forum/8223-admin/ Lock Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts