DuLceTeL 31 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Nume : Andrei Nick : DuLceTeL Vârstă : 17 Motiv : Pur si simplu , dorinta de ajutor si de cunoastere pentru rangfort. Adresa de contact : PM forum . Timp alocat forumului : 2-3 ore . Ce secţiuni doreşti să moderezi?: Social. De ce ai ales aceste sectiuni?: Pentru ca pe asta ma bazez eu cel mai mult. De ce doreşti să moderezi în această comunitate?: Pentru ca stiu majoritatea lumii si a luclurilor,și vreau să ajut. Ai mai moderat pe IPB?: Da, dar mai demult. Ce înţelegi prin "Post hunt"?: Posturi fara rost , care se abat de la subiect . Ce înţelegi prin "Dublu post"?: 2 posturi , urmate din greseala sau intentionat pentru cresterea numarului de posturi. Ce înseamnă "Warez"?: Piraterie . Ce înseamnă "NSFW"?: Material destinat adultilor (18+) Care este diferenţa dintre post hunt şi off-topic?: Posturi fara rost ..care nu-si au rostul ..Pe cand off-topic inseamna abaterea de la subiectul topicului respectiv. Ce planuri ai ca să sporeşti activitatea membrilor în secţiunile pe care doreşti să le moderezi ?: Multe topic-uri utile legate de jocuri/bancuri etc.. prin care pot spori interesul membrilor. Ai citit regulamentul forumului ?: Desigur . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackPearl 1,867 Posted December 17, 2016 Share Posted December 17, 2016 Respins De multe ori am vazut post hunt-uri , nerespectarea regulamentului la Social. Postarea in topicurile existente nu inseamna activitate , activitatea se face prin adaugarea noutatilor pentru a atrage noi membrii ceea ce tu nu ai facut pana acum. Multumim pentru interes. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts